MÁDARA – organic skincare

MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur. Și-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi – sânzienele. Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice, unde plantele din regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar. În timpul scurt al verilor nordice, plantele îşi concentrează energia în perioada de inflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente. Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

INFINITY DROPS Immuno Serum - Formula sa atent-calibrată, având la bază o tulpină unică de lactobacil, beta-glucani extrași din ciuperci, provitamina D și polifenoli extrași din planta de sânziană limitează deshidratarea, echilibrează microbiomul pielii și ajută în lupta împotriva stresului oxidativ.
Pielea capătă finețe și catifelare și devine mai luminoasă, cu un aspect vizibil mai uniform. Hipersensibilitatea și roșeața sunt în mod clar limitate.
Se aplică pe fața și decolteul curate. Folosirea sa este ideal să fie urmată de aplicarea unei creme hidratante.  Pret: 30 ml, 370 lei

INFINITY MIST Esență probiotică Infinity Mist - Conținând zaharuri vegetale care au capacitatea de a reține apa, precum și acid hialuronic, acest tonic lejer și totuși puternic în acțiunea sa restabiliește nivelul de hidratare al pielii, ridicându-i nivelul de confort și oferindu-i protejarea de care are atâta nevoie. Lactobacilii probiotici normalizează microbiomul pielii, stimulează bariera de hidratare proprie pielii și previne pierderea de apă din straturile profunde ale acesteia, în timp ce polifenolii extrași din planta de sânziană țin la distanță factorii de mediu agresivi. Pielea este împrospătată, calmată și devine instantaneu radioasă.Infinity Mist este varianta de luat cu noi oriunde, oricând, a unui boost rapid pentru ten – calmare, confort și revigorare, chiar și peste machiaj. Poate susține un reflex de zi de zi, de oră cu oră, al readucerii tenului în parametrii de sănătate și frumusețe pe care ni-i dorim.Se pulverizează pe tenul, gâtul și decolteul curate dimineața și pe parcusul zilei.
Pret 100 ml, 175 lei

CHARCOAL Săpun organic detox - Săpun detoxifiant cu cărbune. Capacitatea extraordinară de purificare a cărbunelui constă în extragerea toxinelor și îndepărtarea impurităților pentru o curățare în profunzime și, totuși, delicată. Pret 90 gr, 35 lei.

VOLCANO Săpun organic exfoliant - Săpun exfoliant cu particule extra fine obținute din lavă neagră. Nisipul din lavă neagră îndepărtarează cu delicatețe celulele moarte, lăsând pielea curată, împrospătată și deosebit de moale, în timp ce notele vitale, luminoase de cedru și lime stimulează simțurile. Pret  90 gr, 35 lei.

PLUM PLUM Balsam de buze pentru EA - Îngrijire intensivă și finețe fără egal de la prima aplicare. Folosește-l ca atare pentru un finish discret sau ca bază pentru rujul preferat. Buzele rămân moi, protejate și perfect hidratate. Balsamul de buze natural de la Madara are la bază uleiul hidratant de jojoba, untul hrănitor de Shea si uleiul regenerant de prune. Pret - 42 lei.

HEMP HEMP Balsam de buze pentru EL- Confort total și protecție de durată de la prima aplicare. Buzele rămân moi, protejate și perfect hidratate. Balsamul de buze natural de la Madara are la bază uleiul puternic hrănitor de măsline, unt de Shea și uleiul regenerant de cânepă, de unde îi vine și numele (hemp).
Pret , 42 lei.

PRODUSELE „DESIGNISH” - Duo-uri perfecte pentru EA & EL

SET DESIGNISH PENTRU EA: VOLCANO SOAP & LIP BALM PLUM PLUM - Se întâlnesc: Volcano & Plum Plum. Într-un duo perfect pentru EA, iubitoarea de design și minimalism. Volcano - săpun organic exfoliant cu particule extra fine obținute din lavă neagră. Nisipul din lavă neagră îndepărtează cu delicatețe celulele moarte, lăsând pielea curată, împrospătată și deosebit de moale, în timp ce notele vitale, luminoase de cedru și lime stimulează simțurile. Pret- 77 lei. Plum Plum - Balsam de buze - îngrijire intensivă și finețe fără egal de la prima aplicare - Se folosește ca atare pentru un finish discret sau ca bază pentru rujul preferat. Buzele rămân moi, protejate și perfect hidratate. Balsamul de buze natural de la Madara are la bază uleiul hidratant de jojoba, untul hrănitor de Shea si uleiul regenerant de prune.

SET DESIGNISH PENTRU El: CHARCOAL SOAP & LIP BALM HEMP HEMP - Se întâlnesc: Charcoal & Hemp Hemp. Într-un duo perfect pentru EL, iubitorul de design și minimalism.  Charcoal - săpun organic detoxifiant cu cărbune. Capacitatea extraordinară de purificare a cărbunelui constă în extragerea toxinelor și îndepărtarea impurităților pentru o curățare în profunzime și, totuși, delicată.
Notele misterioase de orris (rădăcină de iris) și pin, fac ca experiența folosirii acestuia să amintească de senzația revitalizantă a unei băi într-un lac liniștit, din mijlocul pădurii. Hemp Hemp - Balsam de buze Men. Gustul și textura sunt pentru minimaliști. Note citric verzi ușoare și subtile cu o tentă de gust de nucă. Pret - 77 lei.

Produsele se gasesc in magazinul MIOBIO
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod