Machiaj de toamna de la Flormar pentru un ten impecabil

Pentru accentuarea pometilor, blush-ul Flormar Terracotta este alegerea perfecta daca iti doresti un look armonios si plin de tonus. Textura matasoasa a acestui fard de obraz se datoreaza complexului de uleiuri esentiale din unt de Macadamia si Jojoba si a acizilor Omega-6, Omega-7 si Omega-9 care hranesc pielea in profunzime si o hidrateaza. Formula imbogatita cu vitaminele A, F si E au efect antioxidant, facilitand regenerarea celulara si protejand tenul impotriva radicalilor liberi din aer si a radiatiilor UV.

Asigura un aspect matasos al pometilor si sunt disponibile intr-o varietate de nuante cu irizatii care se aseaza perfect pe orice tip de ten. Particulele stralucitoare confera luminozitate, punand in evidenta trasaturile fetei pentru un plus de expresivitate. Un machiaj discret se obtine folosind o pensula uscata pentru a aplica fardul pe partea centrala a pometilor, iar pentru a accentua putem umezi pensula, obtinand un efect mai intens al nuantei.

Indiferent de tipul de ten pe care il avem sau oricat de afectat este de vara care a trecut, este important sa folosim produse de machiaj de calitate care, pe langa functia lor estetica, au grija de pielea noastra pe termen lung.

Produsele Flormar se definesc prin inovatie, tendinte si nu in ultimul rand formulele speciale ce au la baza ingrediente naturale benefice pentru
piele. Pret: 33 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod