Loţiunea de corp AQUAporin ACTIVE Rich

Hidratarea este esenţială, iar Eucerin, cu o experienţă de peste 100 de ani de cercetare medicală, înţelege nevoile pielii tale, atât pe cele ale tenului, cât şi pe cele ale corpului. Din acest motiv, a extins gama revoluţionară AQUAporin ACTIVE
Hidratarea este esenţială, iar Eucerin, cu o experienţă de peste 100 de ani de cercetare medicală, înţelege nevoile pielii tale, atât pe cele ale tenului, cât şi pe cele ale corpului. Din acest motiv, a extins gama revoluţionară AQUAporin ACTIVE, introducând noua loţiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich, creată special pentru nevoile pielii normale şi cu tendinţe de uscare.

Noul produs, loţiunea de corp AQUAporin ACTIVE Rich (400 ml) are la bază ingredientul natural Gluco-Glicerol care îi oferă pielii tale hidratarea de care are nevoie în fiecare zi, acţionând rapid şi în profunzime fără să îţi încarce pielea.
Astfel, pielea ta este revitalizată, fină şi catifelată, rămânând hidratată pentru o lungă perioadă de timp.  

Loţiunea de corp este recomandată persoanelor cu piele normală şi/sau cu tendinţă de uscare, evitând îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de lipsa de hidratare. Cu noua loţiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich pielea ta radiază şi este mereu sănătoasă, oferindu-ţi o senzaţie de prospeţime!

Toate produsele din gama Eucerin AQUAporin ACTIVE oferă pielii şi tenului tău hidratarea intensă de care au nevoie, adaptată la tipul tău de piele.
Gama include crema de zi AQUAporin ACTIVE Light, pentru tenul normal şi mixt, AQUAporin ACTIVE Rich, pentru piele uscată şi sensibilă, AQUAporin ACTIVE SPF 15 + UVA, pentru piele normală, AQUAporin ACTIVE cremă  hidratantă pentru ochi şi noua loţiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich. Produsul este disponibil exclusiv în farmacii.

Preţ: 58 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod