Jojo a născut un băieţel. Îl cheamă Achim Ioan

Noaptea trecută, Cătălina Grama, alias Jojo, a născut un băieţel care a luat nota 10 de la echipa de medici.

Noaptea trecută, Cătălina Grama, alias Jojo, a născut un băieţel care a luat nota 10 de la echipa de medici.

Actriţa a născut natural la o clinică privată din Bucureşti, după ce iniţial a fost programată pentru cezariană duminică dimineaţa. Băieţelul Achim Ioan Grama, numele pe care părinţii l-au ales pentru el a primit nota 10 la naştere, având o greutate de 3,370 kilograme şi o lungime de 51 de centimetri.


Micuţului i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât şi ţesut de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria.

 

"Am trăit cea mai mare minune a vieţii mele atunci când doamna doctor Adriana Coroama mi-a aşezat fiul în braţe! Am avut o echipă de medici-îngeri păzitori în adevăratul sens al cuvântului.

Au avut grijă cu toţii ca miracolul naşterii să se petreaca armonios, aşa cum mi-am imaginat. Au fost nouă luni divine pentru mine...Am fost copleşită de bucurii şi emoţii noi în fiecare zi. Între mine şi fiul meu s-a creat o legătură puternică încă dinainte de naştere. Momentul în care soţul meu l-a luat în braţe mi s-a părut a fi cel mai frumos din viaţa mea. Le suntem recunoscători tuturor celor ce ne-au fost aproape", a spus Jojo, într-un comunicat oficial.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod