Loţiune AQUAporin ACTIVE Rich de la Eucerin

mai puţin frumoasă a binemeritatei cure de căldură şi ultraviolete se vede însă... pe pielea ta, mai ales dacă expunerea la soare nu s-a făcut corect. Odată cu primele rafale de vânt specifice anotimpului rece, pielea ta se deshidratează şi se irită, pierzându-şi aspectul sănătos şi proaspăt.
Zilele petrecute la plajă sau la piscină, nedezlipită de razele fierbinţi ale soarelui, ţi-au încărcat bateriile cu bună dispoziţie şi amintiri frumoase, asta e sigur. Partea mai puţin frumoasă a binemeritatei cure de căldură şi ultraviolete se vede însă... pe pielea ta, mai ales dacă expunerea la soare nu s-a făcut corect. Odată cu primele rafale de vânt specifice anotimpului rece, pielea ta se deshidratează şi se irită, pierzându-şi aspectul sănătos şi proaspăt.

Pentru a o ajuta să se regenereze, trebuie să-i aplici o îngrijire specială, iar primul şi cel mai important pas este îmbogăţirea arsenalului de produse de îngrijire cu unele puternic hidratante.
Chiar dacă te asiguri de fiecare dată că nu uiţi să consumi cel puţin doi litri de apă zilnic, pielea ta are nevoie de mult mai multă hidratare pentru a-şi recăpăta prospeţimea naturală.

Eucerin, cu o experienţă de peste 100 de ani de cercetare medicală, înţelege nevoile pielii tale şi motivul pentru care hidratarea este esenţială în timpul anotimpului rece, aşa că vine în întâmpinarea cerinţelor corpului tău cu loţiunea de corp AQUAporin Active Rich, creată special pentru nevoile pielii normale şi cu tendinţe de uscare.


Având la bază ingredientul natural Gluco-Glicerol, care ajută la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor), loţiunea AQUAporin ACTIVE Rich îi oferă pielii tale hidratarea de care are nevoie în fiecare zi, indiferent de condiţiile meteorologice, acţionând rapid şi în profunzime, fără a-ţi încărca în exces pielea. Astfel, pielea ta îşi menţine echilibrul optim de hidratare, rămânând fină, catifelată şi proaspătă pentru o lungă perioadă de timp.
Preţ de farmacie: 58 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod