L'Occitane, crema de fata cu extract de imortele

Acum 10 ani, L'Occitane descoperea o planta cu puteri miraculoase, care crestea doar in stare salbatica, in insula Corsica. Denumirea de “imortele” se datoreaza exceptionalei sale longevitati, deoarece nici dupa ce este culeasa, floarea acestei plante nu se ofileste.
Acum 10 ani, L'Occitane descoperea o planta cu puteri miraculoase, care crestea doar in stare salbatica, in insula Corsica. Denumirea de “imortele” se datoreaza  exceptionalei sale longevitati, deoarece nici dupa ce este culeasa, floarea acestei plante nu se ofileste.

Uleiul esential obtinut din Helichrysum italicum (denumirea stiintifica a plantei de imortele) este recunoscut in prezent pentru proprietatile sale antiimbatranire. Uleiul esential de imortele a fost patentat de catre L'OCCITANE pentru efectul sau antiimbatranire care se manifesta la 3 nivele:   creste capacitatea de sinteza a colagenului de sase ori, reducand ridurile in profunzime si conferind fermitate pielii; stimuleaza microcirculatia sanguina, favorizand regenerarea la nivel celular si  protejeaza pielea de agresiunea radicalilor liberi, prevenind imbatranirea cutanata.
 
Crema de fata cu extract de imortele  netezeste, accentueaza fermitatea si mentine tineretea pielii.
Aceasta crema cu o textura onctuoasa stimuleaza sinteza colagenului si microcirculatia sanguina. Crema este imbogatita cu vitaminele A si E, precum si cu fitoceramide hranitoare. Rezultate demonstrate: se reduce profunzimea ridurilor in medie cu 34%; pielea devine mai neteda si mai ferma: 93%; eficienta testata timp de 4 saptamani  pe 49 de subiecti de sex feminin; test desfasurat timp de 4 saptamani pe 54 de subiecti de sex feminin.  

Pret: 195 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Belavista pe 25 Feb 2012, 00:08
    Felicitari

    Felicitari pentru toate firmele producatoare de cosmetice Bio, L'Occitane, Reve de Provence, Laboratoire Gravier etc Isi merita totii banii, Recomand din suflet tuturor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod