Lipstories Sephora Collection - noua linie de rujuri extrem de trendy

Pachete trendy, culori intense, texturi extrem de alunecoase, batoane personalizate de mare efect: să descoperim noua colecție de 30 de rujuri cremoase, mate sau satinate și în ambalaje ecologice, ce se inspiră din poveștile de pe #instagram.

Este tânără, pasională, sclipitoare, rebelă. Este noua generație cool și conectată: generația Milenialilor! Pentru a răspunde dorințelor actuale, Sephora Collection regândește rujul tradițional și dezvăluie o colecție nouă care se adaptează stilului lor de viață.
Postăm, partajăm... Pentru această generație de tineri nativi digitali implicată și superconectată, Sephora Collection își actualizează rujul tradițional și îl livrează, fără filtru, în nuanțe vibrante. Roșu aprins. Bej senzual. Roz pudrat... 30 de culori. 30 de nuanțe pentru a purta, a fotografia, a localiza, a face să vibreze. Nu este nevoie de retușuri, de culoare sau de lumină: nuanțele sunt intense, perfect stăpânite. Gata de apreciat și de partajat.

Design inspirat: ieșind din cutiuța sa, de obicei neagră, noul ruj se arată într-un recipient inspirat de poveștile de pe #instagram.
Acest ruj este mai original, mai sclipitor, mai sexi, dar și mai prietenos cu mediul. Obiect de deli(r): o adevărată explozie de culori pentru aceste pachete noi și unice!  Fotografii uluitoare pentru cele ce navighează pe rețele: palmieri, apus de soare, carnaval, cer în flăcări etc.: totul este servit pe un fond în culorile curcubeului, cu capacul și baza colorate astfel încât să se potrivească perfect cu nuanța acestui ruj… Viața în verde: implicată mai mult oricând, Sephora Collection își regândește ambalajul în spirit eco-responsabil.
#lipstories este un ruj extrem de compact, cu mai puțin plastic și mai multă hârtie, cu cerneală vegetală, cu mecanism rotativ fără lipici și silicon, cu greutate mai mică (51 % cel puțin!), cu un procent destul de bun de materiale reciclate și 0 % metal, cu o amprentă de CO2 asupra mediului redusă de 3 ori. Un ruj fermecător și mai verde.

Mereu în topul tendințelor, Sephora Collection acoperă buzele cu culori intense, în formule alunecoase și finisaje incredibile. Pentru a satisface orice capriciu:  3 efecte: mat, satinat sau metalic; si o textură ușoară ca o pană, super lejeră, care alunecă pe buze, fără să curgă.
Noile rujuri #Lipstories Sephora Collection sunt disponibile in magazinele Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod