Lifting facial cu fire bio-resorbabile

Promite intinerirea cu 10 ani in doar 30 minute si este o procedura din ce in ce mai dorita de femei. Mai multe detalii despre liftingul facial cu fire resorbabile, ne ofera doctor Klara Băncilă, medic estetician la Clinica de Chirurgie Estetica Dr.Klara Bancila.

Ce este Liftingul facial cu fire bio-resorbabile? Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura nechirurgicală , inovativă, cu rezultat imediat şi de lungă durată (2 ani). Are efect regenerator care permite întinerirea, ridicarea şi netezirea ţesutului atonic.

Cine poate opta pentru o astfel de procedură? Liftingul cu fire resorbabile este indicat în special pentru cei care doresc să evite liftingul chirurgical și doresc in același timp un proces de regenerare intern al pielii prin stimularea producerii de colagen ca răspuns la prezența corpului străin (firul) și leziunile mecanice (realizate de ac), care stimulează și accelerează metabolismul si fluxul de sânge în zona tratată.


Este o procedura dureroasa?  Procedura este foarte sigură, este simplă,eficientă, rapidă 30-45 min),nedureroasă( se folosește cremă anestezică), nu necesită întreruperea activităților sociale.   Se obține un efect de lifting natural și vizibil la nivelul feței, întinerirea pielii( luminozitate și elasticitate) și previne imbatranirea prematura.

Ce efecte obtinem? Liftingul facial  ridică pometii și sprancenele,diminuează șanțul nazo-labial, atenuează ridurile, reduce volumul bărbiei, netezește / diminueaza excesul de piele la nivelul gâtului, rezolvă ptoza gravitatională a țesuturilor, inclusiv ptoza obrajilor și a zonei submentale,întinereste vizibil zona perioculară,reconturează buzele,conturează forma feței.
Acest tratament revolutionar are rol de a produce  colagen ca raspuns al corpului strain.  Procedura poate fi completata și de tratamente cu botox si acid hialuronic sau pentru un efect și mai durabil se poate combina cu terapia PRP-Vampir, deoarece factorii de creștere selectati prin terapia Vampir vor accelera stimularea de colagen și elastină și regenerarea tegumentului, cu alte cuvinte întinerirea dermului dublată.

Care sunt costurile unei astfel de interventii?  Firele bio-resorbabile sunt rezultatul unei tehnologii de ultimă ora și sunt aprobate de către Institutul European pentru testare și certificare .  In funcție de numărul de fire introduse se stabilește si prețul unei astfel de interventii .
In general costa intre 1200-1500 euro. Pentru alte detalii puteti accesa site-ul : www.klarabancila.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod