L'Erbolario cremă de protectie solara accelerator de bronzare cu ulei de jojoba

Pentru o accelerare maximă a procesului de bronzare. Rezistenta la apa, SPF 15 , protecţie medie. Crema exploatează un nou şi extraordinar accelerator de bronzare vegetal (tirozina, hidrolizat proteic de orez).
Pentru o accelerare maximă a procesului de bronzare. Rezistenta la apa, SPF 15 , protecţie medie. Crema exploatează un nou şi extraordinar accelerator de bronzare vegetal (tirozina, hidrolizat proteic de orez), care ajută la migrarea spre suprafaţa pielii a melaninei, la ”maturizarea” acesteia, stimulând în mod absolut natural sistemul biologic predispus la formarea ei.

In acelasi timp  uleiul de jojoba şi cel de măsline, cu proprietăţi emoliente,  asigura elasticitate şi un aspect moale epidermei şi pentru a o ajuta să-şi păstreze splendoarea tinerească.
 

Mod de utilizare : Pentru a beneficia la maxim de proprietăţile acceleratoare ale procesului de bronzare, nutritive şi anti-îmbătrînire, vă recomandăm să începeţi s-o folosiţi cu aproximativ o săptămână înainte de prima expunere la soare.


După depăşirea perioadei critice din primele zile ale expunerii la soare , puteti relua utilizarea ei inainte de expunere pe intreg corpul cat si  pe fata , decolteu .


Pret 55 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod