Lapte Demachiant Ten Normal, Ten Mixt, Ten Uscat, Ten Sensibil -Instant Cleansing Milk

Lapte demachiant obtinut din extracte de plante cu efect calmant si proprietati hidratante, potrivite pentru pielea normala si mixta . Se foloseste pentru a inlatura machiajul si sebumul de pe suprafata pielii.

Atat Instant Cleansing Milk cat si Tonning Lotion contin urmatoarele extracte vegetale:

Hamei (Humulus Lupulus): cu proprietati sedative si de vindecare. Este foarte eficient impotriva acneei.
Rozmarin (Rosmarinus officinalis): cu proprietati de vindecare, cu proprietati astringente, tonifiante, stimulatoare, antiseptice, de vindecare, bactericide si calmante.

Equisetum arvense: cu proprietati stimulatoare, vindecatoare si calmante. Aceasta planta poate creste de asemenea mecanismele de aparare ale pielii, si sa o revitalizeze multumita continutului bogat de minerale. Se comporta de asemenea ca un anti-rid.
Pin (Pinus sp.): cu proprietati bactericide si de stimulare a circulatiei sangelui.
Lamaie (Citrus limonum): acest extract se comporta ca un bactericid, antiseptic, astringent si tonifiant. Ideal pentru arsuri solare, acnee si piele uleioasa. Contine acid citric si vitamina B si C.

Musetel (Anthemis nobilis): Bine-cunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii si vindecatoare. Este de asemenea considerat bactericid, antiseptic, purificator, calmant, revigorant, hipoalergic, capabil sa neutralizeze iritatiile pielii
Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul www.luxbeauty.ro la pretul de 79 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod