Lancôme Génific HD

Lancôme reactiveaza in mod vizibil tineretea pielii barbatilor conferindu-i un aspect de "inalta definitie"
Lancôme reactiveaza in mod vizibil tineretea pielii barbatilor conferindu-i un aspect de "inalta definitie"

Bazat pe expertiza Lancôme in domeniile genomicii si proteomicii, Génific HD este primul Activator de Tinerete Lancôme Men, cu o formula conceputa special pentru pielea barbatilor. Creat pentru a face fata agresiunilor zilnice impotriva pielii, incluzand barbieritul, Génific HD contine complexul brevetat "Génifique" (Fitosfingozina SLC si Bio-lysate) combinat cu un extract de Iarba Tigrului (extract de Madecassoside din Centella asiatica) pentru a restabili1 activitatea genelor intineririi si stimula productia de proteine reparatoare ale epidermei.
 
Dovedit prin cercetare proteomica

Un nou studiu clinic realizat in comparatie cu un placebo a demonstrat2 ca utilizarea zilnica (in vivo) a unui produs continand Bio-lysate timp de 2 luni contribuie la stimularea producerii de proteine precum desmocolina, corneo-desmozina si desmogleina 1, raspunzatoare de asigurarea unei bariere cutanate de inalta calitate, precum si de proteine protectoare care apar ca urmare a solicitarilor precum barbieritul: proteinele S100-A8, S100-A9…
Sinteza proteinelor care ajuta la consolidarea barierei cutanate este stimulata; in acelasi timp, producerea de proteine aferente iritarii este redusa2.
 
Iarba Tigrului pentru intensificarea rezistentei pielii la agresiunile aferente barbieritului
Barbieritul, considerat o solicitare zilnica pentru piele, poate declansa eliberarea unor mesageri specifici inflamatiei precum interleukinele IL1 alpha, IL8, sau prostaglandina PGE2.
O reducere semnificativa a mesagerilor inflamatiei a fost demonstrata3 in culturile celulare in prezenta Tigerbalm.
 
Puterea expertizei Lancôme, la dispozitia barbatilor
Datorita unei texturi delicate, revigorante Génific HD se aplica usor pe piele si este absorbita rapid fara a crea o pelicula. Parfumul sau de citrice si lemn de padure prelungeste dubla senzatie de piele revitalizata si calmata.
 
Zi dupa zi4, pielea dobandeste un aspect de "inalta definitie":

- De la prima aplicare, pielea este mai neteda, hidratata si mai fina la atingere.
- Dupa doar 7 zile, porii sunt inchisi, pielea are un aspect fin si revitalizat.
- in 4 saptamani, textura pielii este ameliorata, iar tenul capata o noua vitalitate.
 
Génific HD este conceput pentru a fi aplicat dimineata si seara pe pielea curata, inainte de aplicarea Renergy 3D Eyes sau Age Fight Eyes, pentru barbati cu varsta intre 20 si 50 ani.
 
 
1- Studii genomice realizate in vitro
2- Studii proteomice: nivelurile proteinelor la suprafata pielii - 66 subiecti - 8 saptamani
3- test in vitro cu ingredient activ
4- Auto-evaluare -100 barbati – 4 saptamani
 
Pret estimat: 280 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod