Lady Emblem Elixir - magie pe piele

Femeia Lady Emblem Elixir - Parfumeria e o chestiune de nuante, variatiuni si subtilitati. Mai intai am cunoscut-o pe Lady Emblem ca o femeie libera si patrunzatoare, magnifica. Pentru multi a fost dragoste la prima vedere. Azi, se lanseaza intr-o noua lumina. Privirea ei este in mod natural la fel: directa, intensa, aproape coplesitoare. Iar singurele bijuterii ale ei sunt cerceii de aur roz cu diamante.
Rochia ei este simpla si chic, parul ei este aranjat intr-o rasucire rebela. Poti sa ti-o imaginezi pregatindu-se pentru o intalnire decisiva, sau  pasind intr-o tribuna, exprimandu-se cu calm si pasiune intr-o egala masura.

Deci, ce s-a schimbat? Timpul, desigur! Si poate starea ei de spirit...Determinarea ei inspira respect si credinta.

Seva - Parfumul ei spune cel mai bine povestea ei. Aroma dezvaluie notele esentiale intr-o acalmie de note florale subliniate de prezenta lemnului. La inceput: trandafir de Damasc, adunat de pe platourile inalte din Turcia. Urmeaza mugurii verzi ce amintesc de zorii zilei, raspandesc un val de miere si mirodenii. Prezent deja in prima creatie, aici este in inima a tot, tramurator si maiestuios, intr-o doza mica si in versiunea sa “absoluta”, imbratisat de gustul exceptionalului.  Ii este alaturat acordul de iris, a carui eleganta si persistenta este neindoielnica, si care se topeste intr-un acord pe jumatate pudrat, pe jumatate lychee.
Cateva corle de flori de portocal adauga o sensuala aroma amara. La final, aroma urmei de vanilie, lemn de santal si pachouli asigura placerea de durata, dar fara sa invadeze teritoriul altcuiva. Piperul negru, puternic, intens si intrigant, confera compozitiei o contorsiune. Lady Emblem Elixir isi exprima magia pe piele.

Sticla - Chiar si cele mai irezistibile arome sunt nule fara un recipient pe masura. O bijuterie-sticla este dezvaluita. Adoptand a-43-a taietura fatetata a diamantului Montblanc inspirat de design-ul emblematic six-valley, este imbracata in aur roz si reflexii metalice, ce se transforma intr-o floare pretioasa, de asemenea inelata cu numeroase petale miraculoase.
Cutia, insasi impodobita in aur roz, devine o extraordinara caseta de prezentare.

Poza, capturata de Carlotta Manaigo, are o semnatura eterna, la fel  ca fiecare campanie a faimoasei case: portretul negru-si-alb al unei femei neinfricate (Lesly Masson). Precum a bijuterie-brosa, sticla de aur roz ii acompaniaza si ii dezvaluie esenta. Un secret este dezvaluit.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod