Kit-ul de iarna CREMERIA - Hidratare intensa si de durata

Iarna, tenul nostru are nevoie de ingrijire atenta, iar hidratarea optima va aduce rezultate bune, mai ales daca vom folosi cremele naturale, care sa ofere pielii noastre tot ceea ce are nevoie. Cremeria ofera un kit adaptat special pentru sezonul rece, realizat din ingrediente naturale.

Asadar, bucura-te de iarna folosind kit-ul CREMERIA! Astfel, tenul ta va ramane catifelat si hidratat pe tot parcursul vacantelor la ski si a plimbarilor in aer liber.  Pachetul de iarna CREMERIA contine crema nutritiva Richy Rich, din care nu lipsesc untul de shea sau uleiuri bogate in Omega 3
 
RICHY RICH este o crema nutritiva  de fata, cu o concentraie mai mare de unt de shea, unt de cacao si uleiuri bogate in Omega 3,6,9, pecum cel de avocado, baobab, macadamia, susan.
Complexul Pronalen Bio Protect extras din mar, caise, piersica, ginseng. Frigul si vantul nu vor mai fi dusmanii de temut ai tenului tau pe  timp de iarna, iar hidratarea va  fi optima. Petele sau cuperoza cauzate din cauza gerului vor fi tinute la distanta, iar daca folosesti fond de ten, Richy Rich este baza de machiaj ideala!
 
IRIS-ISTIBLE este puternic hidratanta si are efect ati-age, datorita ingredientelor speciale pe care le are in compozitie. Uleiul de babassu patrunde rapid in piele lasand-o catifelata, iar complexul Tens Up extras din cicoare are efect de lifting asupra ridurilor de expresie.
Ochii tai vor avea un contur mult mai luminos, neted, foarte ingrijit.  Ambele produse au in compozitie si o cantitate mica de acid hyaluronic, pentru hidratare intensa si de durata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod