Intinereste-ti tenul cu o rejuvenare faciala!

Un nou anotimp atrage de la sine si schimbari in ritualul de ingrijire a tenului. Dupa o perioada in care pielea a avut de suferit din cauza temperaturilor scazute, specialistii vin in ajutorul tau cu cele mai utile sfaturi pentru ingrijirea tenului pe timp de primavara.

Hidratarea este unul dintre factorii care mentin tenul frumos, sanatos si radiant. Primavara, dar si vara, pielea tinde sa retina mai multa apa, de aceea in aceasta perioada are nevoie de o atentie deosebita. Un tratament non-invaziv, care hidrateaza pielea in profunzime este Intraceuticals Rejuvenate. Totodata, acest tratament tinteste semnele imbatranirii premature, reducand liniile fine, pielea obosita, fara tonus si cearcanele.

In plus, pentru ingrijirea tenului de acasa, poti folosi 5HP-Youth Cream de la Filorga, care contine vitamina E si alte substante nutritive, cu rol in hidratarea pielii si protejarea ei de efectele nocive ale razelor UV.

Trecerea anilor duce si la scaderea nivelului de colagen din straturile pielii.  Acest lucru are ca si consecinta aparitia semnelor imbatranirii. Cu toate ca nu s-a descoperit o metoda care sa stopeze acest proces, exista multe solutii care incetinesc imbatranirea tenului. Una dintre acestea este procedura de rejuvenare faciala Safyre, care “stimuleaza productia de colagen, provocand o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii tesutului.
Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata”
, potrivit Dianei Margarit, specialist in estetica la Atelierul de Slabit.

Si picioarele tale au nevoie de o ingrijire speciala, chiar daca de ce cele mai multe ori punem mai mult accent pe ingrijirea tenului. Asadar, include in ritualul tau de ingrijire si aceasta parte a corpului. Pregateste-te de zilele calduroase cu ajutorul a doua terapii, care te vor ajuta sa ai o vara relaxanta. Pentru indepartarea parului nedorit, poti opta pentru epilarea definitiva cu laser. “Pacientul ideal pentru epilarea laser este cel care are firele de par inchise la culoare si pielea cat mai deschisa.
Cu toate acestea laserul dioda Elysion ne permite sa lucram chiar si tipuri de piele foarte inchise in deplina siguranta, prin ajustarea energiei si a modului in care este livrat impulsul laser
”, afirma Alexandra Puricel, specialist estetica la Atelierul de Slabit.

O alta problema destul de comuna in randul femeilor este aspectul de coaja de portocala de la nivelul coapselor. Pe langa o alimentatie echilibrata, hidratare si sport, poti grabi eliminarea celulitei cu ajutorul tratamentului VelaShape II. “Cu ajutorul radiofrecventei si a infrarosului incalzim tesutul la peste 42-45 grade Celsius. Aceasta temperatura, mentinuta un timp terapeutic in functie de ceea ce vrem sa tratam face niste schimbari majore la nivelul corpului nostru: fibrele de colagen sunt micsorate, astfel incat pielea se lifteaza  si este stimulata productia de colagen, septurile sunt elasticizate si dispare celulita, acel aspect neplacut de coaja de portocala, iar celulele grase isi micsoreaza dimensiunile, scapand astfel de centimetrii in plus”, conchide Diana Margarit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod