Ingrijirea potrivita parului tau

Dupa o iarna capricioasa, venirea primaverii nu poate decat sa ne bucure. Lasam deoparte hainele groase, bentitele, caciula si ne pregatim de soare. E timpul sa aflam cum sa ne ingrijim mai bine parul si ce sa nu facem daca vrem ca anul acesta sa fim stralucitoare. El Studio ne raspunde:
Dupa o iarna capricioasa, venirea primaverii nu poate decat sa ne bucure. Lasam deoparte hainele groase, bentitele, caciula si ne pregatim de soare. E timpul sa aflam cum sa ne ingrijim mai bine parul si ce sa nu facem daca vrem ca anul acesta sa fim stralucitoare. El Studio ne raspunde:

1. Care sunt cele mai des intalnite greseli pe care le fac femeile in ingrijirea parului?

Din lipsa de timp sau din cauza unor sfaturi gresite, multe doamne aleg produse de par nepotrivite fata de nevoile reale. De asemenea, lipsa balsamului in ritualul spalatului pe cap sau expunerea la soare fara protectie contribuie la deteriorarea firelor de par.

2. Care sunt factorii cei mai daunatori pentru par?

Cu siguranta, produsele de mass-market.
Acestea contin elemente chimice prea puternice pentru firul de par si scalp, iar efectul lor ca produse este scazut si ineficient. Pe langa acestea, merita mentionati si factorii naturali, precum caldura sau frigul excesiv, umezeala, praful etc.

3. Cum ne putem ingriji parul astfel incat sa resimta foarte putin capriciile naturii?

Folosind produse profesionale cu factor de protectie, de hidratare, reparare si regenerare.

4. Care sunt lucrurile de care ar trebui sa tinem cont cand alegem produse destinate parului?

In primul rand trebuie sa tinem cont de nevoile noastre principale. Astfel, prin consilierea profesionala din salon, aflam problemele parului si scalpului si gasim si solutia pentru rezolvarea acestora.
In felul acesta putem alege produse profesionale dedicate si care au un grad de rezolvare a problemelor de peste 85%.

5. Cat de des ar trebui schimbate aceste produse?

Produsele de ingrijire a parului trebuie schimbate in functie de necesitatile parului si ale momentului - stilistul trebuie sa monitorizeze evolutia starii firului de par si sa recomande produsele potrivite pentru fiecare situatie. O greseala des intalnita este achizitionarea samponului sau mastilor mari  (1000ml sau 500ml), care sunt de obicei destinate uzului in salon. Intrucat nu pot fi consumate intr-o perioada de timp relativ scurta, poate aparea oxidarea anumitor compusi chimici, fapt ce va dauna.
De asemenea, cantitatea mare inseamna imposibilitatea schimbarii produsului in functie de nevoile actuale ale parului.

6. Produse pentru par clasice sau produse asa-numite “naturale”?

Cu siguranta produsele profesionale din salon. Acestea sunt concepute special pentru a rezolva punctual anumite nevoi, iar formulele chimice sunt foarte concentrate, asigurand o eficienta ridicata in solutionarea problemelor.

7. Firele de par odata deteriorate, isi pot reveni in intregime?

Desigur. Acestea se pot reface intr-o foarte mare masura folosind tratamente de par (masti si infuzii), dar si prin tunderea varfurilor in mod regulat.

8. Cat de importanta este alegerea stilistului?

Rolul stilistului nu este doar acela de a stii cum sa tunda si sa aranjeze parul.
Rolul sau include si o buna evaluare a starii firelor de par, cunoasterea si intelegerea problemelor pe care clienta le are si oferirea solutiilor potrivite pentru rezolvarea acestora.

9. Cum se caracterizeaza El Studio?

El Studio inseamna profesionalism, calitate. Inseamna sa fii mereu in pas cu noile tendinte. Desi este un salon in plina dezvoltare, este totodata un grup stabil pe piata, avand personal calificat, orientat spre multumirea clientului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod