Îngrijește-ți tenul cu buretele Konjac –Pure Konjac Regular Skin de la Longeviv

Exfolierea este soluția optimă pentru un ten luminos și sănătos. Buretele Konjac Regular Skin, pentru ten normal, cu fibre 100% vegetale, din gama Konjac Sponge este ideal pentru exfolierea mecanică, care are menirea de a îndepărta celulele moarte ale pielii, oferind acesteia hidratare prin ingrediente naturale.

Pure Konjac este singurul brand care oferă buretele în stare naturală. Un produs bio, ce garantează că la fabricarea acestuia nu s-a aplicat nicio tehnologie suplimentară care l-ar transforma într-un produs ce conține ingrediente cu parabeni sau agenți chimici.
Este umed, iar după prima folosire va avea nevoie de rehidratare pentru ca acesta să fie eficient.

Konjac este cunoscut și sub numele de  de konjak, konjaku, cartofi Konnyaku, crinul voodoo, șarpele de palmier sau ignamul elefant.  O plantă perenă, nativă din zona subtropicală și tropicală din Asia de Est, Japonia, China și Indonezia. Este folosită atât în alimentație, mai ales în diete, pentru că nu conține gluten, dar și în cosmetica naturistă.

Planta asiatică “konjac”  este ingredientul principal al acestui accesoriu cosmetic ce are efect de mineralizare, hidratare, menținere și întreținere a pielii fără efort suplimentar.
Buretele Pure Konjac are un miros specific  natural, iar în compoziția lui vom găsi ingrediente care provin numai din mediul pur, nealterat.

Buretele Konjac ud, din fibre vegetale, sau cu adaos de argilă va fi exfoliatul-minune pentru orice tip de ten. Este special conceput pentru pielea mixta, normala, care are nevoie numai de întreținere și curățare efcientă. Acesta este ambalat într-o pungă transparentă de plastic, pentru a fi vizibilă textura unică a acestei plante din care este compus.

Poluarea, demachierea improprie, dar și aerul rece al iernii sau soarele prea puternic sunt factori ce afectează tenul iremediabil.
Cu buretele Konjac fibre vegetale de la Longeviv putem contracara efectele fiecărui factor nociv din aer. Tenul va fi sănătos, iar cel mai important lucru este că își va păstra elasticitatea și prospețimea.

Cum utilizezi buretele Konjac 100% fibre vegetale?

Folosiți  mișcări circulare pentru că prin masajul cu acest burete veți stimula pielea obosită și veți îndeparta celulele moarte. Puteți adăuga pe burete ceai verde, miere sau  demachiant, precum și săpun natural, sau alte produse tonice sau de curățare.

Buretele Konjac
fibre vegetale  poate fi utilizat pana cand isi modifica forma prin micsorare-cand nu se mai poate utiliza se va face de forma unei nuci.  După fiecare utilizare este necesar să fie atârnat de ața care-i este atașată pentru a se scurge și a se usca, altfel există riscul să se uzeze mai rapid.
Pentru o intretinere eficienta a acestuia este necesar sa fie folosit doar in combinatie cu produse 100% natural.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod