ILLUMINA COLOR by WELLA PROFESSIONALS

ILLUMINA COLOR, cel mai nou produs de la Wella Professionals iti va schimba pentru totdeauna perceptia despre ceea ce inseamna colorarea parului.

ILLUMINA COLOR, cel mai nou produs de la Wella Professionals iti va schimba pentru totdeauna perceptia despre ceea ce inseamna colorarea parului.

Cea mai mare inovatie in culoare din ultimii 20 de ani, de la Wella Professionals, ILLUMINA COLOR, se traduce prin nuante pure, fluide, intuitive, naturale, delicate, tineresti ce ofera parului luminozitate incredibila. ILLUMINA COLOR este culoarea premium ce reflecta lumina surprinzand toate culorile spectrului. Acum, parul primeste luminozitatea ce starneste emotii.

Special creata pentru femeile care iubesc trendul natural si efectele subtile, ILLUMINA COLOR dezvaluie pentru ele potentialul nebanuit al culorii.

CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE A CULORII

Cuticula, stratul exterior al parului, este transparenta, la fel ca si unghiile.

Starea ei de sanatate este foarte importanta de aceea tehnologia MICROLIGHTTM protejeaza cuticula, aceasta pastrandu-si transparenta si claritatea. Acest lucru permite luminii sa treaca prin cuticula si sa ofere o reflexie nemaiintalnita a luminii din interiorul firului de par.

ILLUMINA COLOR ofera cu pana la 70% mai multa reflexie a luminii si o protectie superioara a parului.

HAIRSTILISTII S-AU INDRAGOSTIT DE ILLUMINA COLOR

“ILLUMINA COLOR ofera rezultate rafinate. Atinge si simte diferenta! Parul arata si se simte natural.” spune Constantin Ilie, antrenor Wella Top Team.

ILLUMINA COLOR este disponibila in saloanele de coafura din Romania incepand cu 15 august 2012.  Pentru mai multe detalii viziteaza pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ProfessionalBrands.WellaProfessionals

Pret serviciu salon: 120 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod