Hidratare în profunzime şi întinerire facială fără durere cu Intraceuticals

Cunoscut ca si tratamentul Madonnei, Intraceuticals consta in introduce in straturile profunde ale pielii substante benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) şi antioxidanþi (aloe vera şi ceai verde) cu ajutorul oxigenul hiperbaric care este produs de un aparat special.
Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create.

Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele.

Aceasta tehnologie duce la o hidratare superioara, dar se pot face si tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau anti-rid.
Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elstina.

Tehnologie antiaging folosita de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si cele mai exclusiviste centre de frumusete din intreaga lumea.

Se recomanda 6 sedinte de tratament, o sedinta pe saptamana. Odata terminat ciclul de tratamente este suficienta o sedinta la 4-6 saptamani sau o sedinta trimestriala pentru mentinere.
Sedinta dureaza 40-60 minute in funcþie de problema tratata.

Preturi interventie:

Intraceuticals Rejuvenate, Opulence, Clarity, Atoxelene: 125 euro sedinta - Pachetul de 6 sedinte + produsele de ingrijire pentru acasa: 750 euro
Rejuvenate+Atoxelene: 150 euro sedinta

Intraceuticals Boosters (Vitamina A, Vitamina C): 150 euro sedinta - Pachetul de 6 sedinte Boosters + produsele de ingrijire pentru acasa: 850 euro
 
Intraceuticals se realizeaza in Clinica Juravle.
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
tel.
0731.554.554
email. contact@drflorinjuravle.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod