Gucci Guilty Eau, noua Apa de Toaleta

Gucci are placerea sa anunte lansarea noii Ape de Toaleta, Gucci Guilty Eau, o evoulutie a niversului Gucci Guilty. O interpretare catifelata si luminoasa a clasicului parfum Guilty de dama , respectiv a celui barbatesc , Gucci Guilty Eau incalca regulile traditiei stralucitoare, transmitand o atitudine mai delicata, romantica.

Guilty Eau de dama se deschide subtil cu un accord acvatic caldut si aroma de lychee dulci. Inima acestui parfum este laptoasa si delicata, semnatura florala a originalului, acum cu o nuanta de fragi, in timp ce baza de mosc emuleaza zaduful pielii goale.


Guilty Eau barbatesc creaza  un amestec impetuos aromatic de lamaie si bergamota  ca si note de top, aducand o infuzie interesanta florii de portocal a parfumului original. La baza, un amestec suav de patchouli si mosc  creeaza timbrul acestui parfum.

Foarte tactile, sticlele combina finisaje stralucitoare si satinate, conturand un look nou, captivant petru Gucci Guilty Eau. Ambalajul negru este iluminat de semnul Guci iconic- Gs, realizat  din  aur si bronz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod