Gucci Bloom: Primul Parfum semnat Alessandro Michele

Inflorind din spiritul autentic al femeilor pentru care militeaza, Alessandro Michele este atitudinea libertatii de a fi cine vrei sa fi. Imbinat cu culoarea, decorul si modelul specific al directorului creativ, femeile pe care le imbraca, sunt infloritoare intr-o maniera naturala, expresiva si individuala: ele infloresc.
 
Primul parfum realizat in intregime sub viziunea creativa a lui Alessandro Michele inglobeaza aceasta filosofie moderna care ghideaza viziunea Casei Gucci. Gucci Bloom sarbatoreste autenticitatea, vitalitatea si diversitatea femeilor pentru care creeaza, si a celor care se identifica cu aceasta viziune.  

Am dorit un parfum bogat, creat din flori albe, o aroma curajoasa care sa te poarte  catre vastele gradini pline de numeroase flori si plante, un buchet de abundenta. Gradina este la fel de frumoasa precum femeia; colorata, salbatica, diversa, in care gasesti totul. Gucci Bloom miroase asemenea acestei gradini pentru a te face sa calatoresti intr-un loc care nu este acolo,” Alessandro Michele.

Sincere cu ele insele, aceste femei tinere experimenteaza viata si frumusetile ei, inflorind in autenciticatea lor. Ele isi interiorizeaza punctul de vedere, fara limitarile conventionale. Ele traiesc pentru experientele memorabile, pentru a-si crea amintiri si a se conecta, si pentru a fi inspirate de obiecte, cultura si arta cu care aleg sa se inconjoare. Arhitectul fiecarui element al aromei, Alessandro Michele a infuzat in Gucci Bloom, ideea de bogatie, viata si energie in fiecare nota a parfumului, in campania de vis si design-ul neconventional.
 
Imbinat de maestrul parfumier Alberto Morillas cu indrumari de la Alessandro Michele, parfumul este creat pentru a se desfasura asemenea numelui. Directorul creativ si-a imaginat aroma ca o gradina infloritoare plina de tipuri diverse de flori si de parfumul bogat pe care il emit acestea. Autenticitatea este intesata prin ingrediente naturale, calitative si puternic concentrate.

Notele infloresc precum concentratia de flori, expresia unica a ingredientelor noi pentru lume, aduc o experienta olfactiva noua.

Tuberoza absoluta recoltata natural din India este intretesuta cu Iasomia absoluta. Extractul de muguri de Iasomie, obtinut printr-o metoda exclusiva de co-extragere care imbina calitatea naturala a iasomiei si moleculele absorbite pentru a conferi aroma de prospetime verde si de petale pe piele. Gucci Bloom, intrebuinteaza, de asemenea, notele unei plante folosita in parfumerie pentru prima data, Rangoon Creeper. Descoperita in India de Sud, Ragoon Creeper, intruchipeaza conceptul si numele noului parfum, precum isi schimba culoarea de la alb, treptat se inchide spre roz, pentru ca, mai apoi spre rosu atunci cand infloreste. Florile vitei sunt puternic mirositoare , avand  un parfum floral feminin usor pudrat.

Un judecator si cautator al frumusetii, Alessandro Michele a idealizat flaconul si amabalajul care contine spiritul parfumului dedicat diversitatii femeilor.
"Sticla nu a are o alura feminina pentru a seduce barbatii, ci pentru a tine companie femeilor care poarta parfumul. Retro si delicat datorita culorii, cu lini curate si subtiri, care nu sunt faurite in sticla pur si simplu  ci sticla lacuita, amintinf de portelan, un material pe care il iubesc foarte mult, “ spune el.
 
Un roz pudrat vintage imbraca sticla lacuita in forma patrata, pe care este aplicata eticheta Gucci cu dungi si incadrata  cu negru. Cutia exterioara este acoperita atat in interior cat si in exterior cu un pattern vegetal, un print de frunze in rosu si alb, ramuri de cires si flori, toate incadrate in negru.
 
Cuprinzand cu adevarat scopul Gucci Bloom, ideea campaniei este semnalata prin femeile contemporane Gucci: actrita  Dakota Johnson, actrita si modelul Hari Nef,si artista Petra Collins. Prietene ale lui Alessandro Michele, ele au o legatura speciala cu Casa Gucci, talentul lor reflectand nou viziune Gucci.
Frumusetea lor diversa si individuala este fotografiata de Glen Luchford, care le ofera posibilitatea sa straluceasca in decorul deosebit al campaniei. Ele poarta Gucci Bloom pe timpul zilei in oras, iar urbanitatea se schimba intr-o plimbare imaginara in fantastica gradina engleza. Ceai de-a lungul trotuarului cu flori infloritoare, pasind intr-un apartament coplesit cu plante verzi, si inotand in amurg intr-un lac incurcat cu flori sclipitoare si stuf. Dansand, plimbandu-te si bucurandu-te ca esti liber si plin de viata: acest trio intruchipeaza vitalitatea noua Gucci si natura captivanta si calatoare a parfumului Gucci Bloom.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod