ELIE SAAB Le Parfum Feuilles d’Or - O aroma dependenta oriental-florala cu o putere stralucitoare de seductie

In 2017, ELIE SAAB ne aduce un Craciun incantator in care natura este impodobita in aur iar frunzele sunt decorate cu perle si paiete pretioase. ELIE SAAB Le Parfum Feuilles d’Or, noul Collector Eau de Parfum, aduce un tribut bijuteriilor  Haute Couture – adevarate opere de arta care se supun celor mai somptuoase accente ale universului magic ELIE SAAB precum broderia creatiilor originale ale Couturier-ului infuzata cu aur.

Francis Kurkdjian a creat o noua delicioasa si dependenta fateta a LE PARFUM intr-o aroma la fel de  orbitoare precum bijuteriile asaltate de aur si pietre pretioase.
Portocala suculenta din Brazilia, fructul auriu colorat ce evoca in mod irezistibil sezonul sarbatorilor, ilumineaza compozitia in notele de top. Pentru a potenta aura florilor albe din inima aromei – luminoasa Floare de Portocal, senzuala Iasomia si radiantul Ylang Ylang –  parfumierul a ales sa accentueze intensitatea Trandafirului Honey. Acest accord voluptos, semnatura liniei ELIE SAAB Le Parfum, este sustinut de o baza calda si lemnoasa cu inima de Patchouli.

Craciunul acesta, natura pune stapanire peste sticla-bijuterie si cutia moderna si stilizata a ELIE SAAB Le Parfum.
Un splendid motiv vegetal intensifica recipientul cu o mie de reflexii si comori pretioase, creand un joc de lumina exceptional atat de drag Couturier-ului.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod