Coach Eau de Toilette - Un parfum plin de contraste

Campania, realizata de Steven Meisel, impreuna cu actrita Chloë Grace Moretz care porneste intr-o calatorie initiatiaca: ritualul de trecere specific american. Pe drumul ei spre orasul New York, intr-un Cadillac vintage, spiritul liber si frumusetea interioara a lui Moretz sunt perfect capturate in pozele lui Meisel.

Coach Eau de Toilette este inspirat de energia spontana si de stilul urban al orasului New York . Un parfum plin de contraste care se deschide cu zmeura luminoasa si stralucitoare, continua cu trandafir Turcesc cremos, inainte de a se usca pe piele intr-o nota sensuala de mosc catifelat la baza. Semnatura aromei este creta de parfumierul Anne Flipo and Juliette Karagueuzoglou.Note: Top: Zmeura, Pere, Piper Roz; Inima: Trandafir Turcesc, Gardenie, Cyclamen; Baza: Mosc Catifelat, Cashmeran, Lemn de Santal.

Un tribut adus patrimoniului Casei original-americane de pielarie, sticla ovala si feminina face referire la multe coduri reprezentative Coach.  Capacul-pulverizator de culoare argintie imita forma inchizatorilor specifice gentilor Coach.
Eticheta atarnata din piele roz si metal lustruit constituie atingerea unui finis distinctiv. De asemenea, subtil gravat in sticla, regasim logo-ul format din trasura trasa de caii ei, un simbol nemuritor al maiestriei Coach. O marca a feminitatii, amabalajul de un roz delicat, este alaturat logo-ul Coach distinctiv format din  trasura  cu cai.

Directorul executiv Coach, Stuart Vevers, o distribuie pe Chloë Grace Moretz ca imagine acestei camanii. Moretz a lucrat indeaproape cu brand-ul in ultimii doi ani si intruchipeaza valorile Coach – o tanara americanca plina de viata, moderna si autentica prin frumusetea ei naturala si spiritual ei liber.

“Este o onoare sa fiu imaginea acestui parfum,” afirma Moretz.
Pentru mine, reprezinta tot ceea ce iubesc la Coach. Modern si fericit. Cuprinde perfect spiritul, energia si entuziasmul pe care Stuart l-a adus Casei Coach.” Moretz a inceput actoria inca de la varsta de sapte ani,  si a avut nu mai putin de 30 de roluri in filme extrem de apreciate, pana la varsta de doar 18 ani.

Coach, casa americana originala de pielarie, a fost fondata in 1941 in inima Manhattan-ului. De la inceputurile sale umile, pornind ca un mic atelier de familie care oferea miestria impecabila de calitate si design, pana la un brand lider global care ofera un stil de viata, Coach continua sa surprinda si sa-si incante consumatorii din toata lumea.
Ceea ce a inceput ca un simbol reprezentativ american, baseball-ul, a evoluat in altul: Coach. Inspirat de alura unica si textura supla a unei manusi de baseball uzate, o echipa de sase artizani a pornit de la un scop simplu: sa dea o alta impresie asupra pielariei. Folosind tehnici vechi de cand lumea, transmise din generatie in generatie, ai au creat prima colectie Coach de accesorii formate din manusi.

Azi, Coach este o casa de moda de design din New York cu specific pentru accesorii luxuriante moderne  si branduri vazute ca un mod de viata, care asociaza pielaria exceptionala cu materiale cu design inovativ. Colectia lui Stuart Vevers pentru femei si barbati sunt lejere si personale, cu o atitudine urbana.
Deoarece parfumeria este o parte importanta din istoria Coach, Stuart s-a implicat in fiecare pas in procesul de creare, asigurand o reprezentare autentica a brand-ului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod