Gloss ultra stalucitor de la Lancome

Primul gloss 100% natural pentru un zambet ultra-senzual.
Primul gloss 100% natural pentru un zambet ultra-senzual.

Pentru a marca aniversarea, Juicy Tubes are acum o noua formula numai cu ingrediente de origine naturala. Agenti de hidratare si colorare, arome... Aceasta editie limitata celebreaza stralucirea delicioasa naturala!

Secretul din spatele acestei texturi invaluitoare? O asociere foarte hranitoare de miere si unt de Shea pentru a invalui buzele in catifelarea stralucitoare, lasandu-le perfect hidratate pentru mai mult de 4 ore.

Cat despre culori, cele sase nuante ale Juicy Tubes 100% Natural Origin au fost relizate cu ajutorul agentilor de colorare de origine naturala pentru a realiza tonalitati de miere, trandafir si piersica...
Aceste nuante noi ofera buzelor volum sporit si stralucire somptuoasa. Mai mult, fiecare nuanta are propria sa aroma: alune, piersica, miere, zmeura, vanilie sau trandafir. Sase arome noi, tentante, toate de origine 100% naturala.

Juicy Tubes 100% Natural Origin respecta mediul: fiecare produs este prezentat in ambalaj de carton eco-friendly certificat de FSC (Forest Stewardship Council), care lucreaza contra exploatarii forestiere. Gloss-ul Juicy Tubes este disponibil in urmatoarele variante: Pop Art Hazelnut, Happy Honey, Rose Blossom, Dot Apricot, Crazy Raspberry si Swing Pink.


Va fi comercializat in magazinele de specialitate din luna mai.

Pret public estimat: 85 - 90 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod