Givenchy a lansat cel mai nou parfum, Dahlia Noir!

Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark.
Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark.  

Creat sub indrumarea creativa lui Ricardo Tisci, Dahlia Noir întruchipează o femeie misterioasă şi atipică si imbinarea perfecta dintre pericol si delicatete, sacru si profan. Astfel, Artmark s-a transformat pentru o noapte intr-o lume plina de mister si senzualitate, o întoarcere la originile parfumeriei franţuzesti excepţionale şi  a luxului absolut.

Dahlia Noir a fost de altfel si inspiratia mai multor opere de arta create special pentru acest eveniment si expuse aici, care au evidentiat naturaletea, feminitatea si sensibilitatea parfumului. Dahlia Noir  evocă o senzualitate care crează dependenţă, enigma  feminităţii. Ținând pasul cu căutarea calităţii  şi structurii tangibile  în exerciţiul  haute couture,  aşa cum a fost el practicat de către fondatorul Hubert de Givenchy şi urmat cu supremă măiestrie  de către Riccardo Tisci, Dahlia Noir îndeplineşte criteriile  unui parfum creat ca o rochie couture, un veşmânt parfumat care  îmbracă trupul celei care îl poartă  într-o ţesătură olfactivă.  Cele doua variante olfactive ale parfumului, apa de parfum si apa de toaleta au in comun note clasice modernizate, prin combinarea unor ingrediente misterioase  si fermecatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod