Girl of Now - noul elixir semnat Elie Saab

Materiale pretioase si siluete magnetice, noua colectie se unduieste pe podium sub privirile vrajite ale audientei. Fie in primele randuri sau pe podium, toata lumea are ochi doar pentru ea. Aura sa luminoasa capteaza intreaga atentie. Energia ei fara margini electrifica intreaga incapere. Zambetul sau incantator parca opreste timpul in loc. Girl of Now. Camerele de luat vederi si aparatele foto clipesc incercand sa surprinda imaginea ei perfecta; cu siguranta in trend, si totusi pastrandu-si stilul atat de personal. Cu indrazneala isi aduce si prietenele in fata camerei pentru o sedinta foto distractiva. Si inca un selfie pentru a imortaliza acest moment special si dispare, lasand in urma o aroma misterioasa.


Un elixir cu totul unic care reflecta toate fatetele migdalei. Sophie Labbe si Dominique Ropion cei doi maestrii parfumieri au redat extrem de bine notele de migdala extrem de dependente invaluite de semnatura olfactiva ELIE SAAB: Floare de Portocal si Acord de Patchouli. Asemeni broderiilor care imbogatesc creatiile designerului, Para si Mandarina confera aromei stralucire. Fisticul proaspat copt, inspiratie din Liban, intareste aroma de Migdala. Inovatia aromei vine de la floarea creata exclusiv pentru Girl of Now: Floarea Ormond. Croita cu gratie si precizie asemeni unei rochii, dezvaluie treptat fatetele sale gurmande: Absolut de Floare de Portocal si Esenta de Migdale.
Alaturata unui buchet bogat de Iasomie Alba si Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a stralucirii, bucuriei si feminitatii aromei. Casmeranul care invaluie Boabele Tonka si cremosul Lapte de Migdale fac ca nota de baza sa fie una luxoasa si calda, in timp ce notele de Patchouli prelungesc misterul aromei ce ramane bine imprimata pe piele. Aroma preferata a couturier-ului, Absolutul de Flori de Portocal, emana stralucirea si gratia innascuta. Cand este distilata cu Esenta de Migdala amara, aceasta floare alba este imbogatita cu tonuri gurmande si o noua senzualitate. Astfel se naste floarea Ormond!

Recipientul este acompaniat de o sticla pretioasa. Baza ei perfect rotunda se potriveste exact in palma mainii.
In jurul gatului, regasim floarea imprumutata din accesoriile lui Elie Saab, al carei albastru pastel a devenit deja iconic, dupa ce a fost vazut pe catwalk-urile designerilor. Pentru a transmite fiecare fateta a aromei, Casa Elie Saab a ales trei iconuri contemporane. O aventura salbatica ca un basm inversat care incepe la mijlocul noptii cand trei prietene ies in oras in lumina acestuia. Noaptea e a lor, si ele o detin. Toti ochii sunt atintiti pe ele. De pe strazile Parisului intr-un club intim si privat, muzele lui Elie Saab rad, danseaza, canta si se joaca cu flash-urile camerelor foto ale paparazzi-lor. Ele sunt increzatoare si sigure, miscarile lor sunt atat de rapide si energice incat camera foto abia tine pasul.
Dupa aceasta escapada noctrurna, ele se plimba in zorii zilei. Indiferente de ochii care le privesc, ele s-au bucurat de noaptea petrecuta in oras, fara sa dea socoteala nimanui. Ca si cum nu ar mai exista ziua de maine.

Modelele Ulrikke Hoyer, Lineisy Montero si Gabby Westbrook au mai multe in comun decat faptul ca arata superb. Toate trei intruchipeaza, in felul lor, vitalitatea varstei lor, energia unei generatii si a unei comunitati solide de urmaritori pe social media, cea mai puternica intruchipare a Girl of Now.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod