Ghid de styling pentru breton

Bretonul aduce unei femei un aer boem, acel „nu știu ce” care îi face pe cei din jur să se oprească din goana lor cotidiană. Să întoarcă capul după ea. Să se minuneze. Și să zâmbească. Pentru că, da, bretonul dă o notă de eleganță și farmec cu totul aparte. Acesta să fie oare și motivul pentru care franțuzoaicele se dau în vânt după acest tip de look?

Lucian Busuioc,Wella International Top Artist, ne spune că tunsorile cu breton se vor purta și în 2019. ” Acest tip de tunsoare este potrivit pentru femeile care au forma feței alungită. Un stilist poate executa un breton drept sau un breton cu cărarea pe o parte. Lungimea acestuia se stabilește în funcție de dorința clientei și de felul în care bretonul vine să completeze trăsăturile ei”.


Bretonul este un artificiu de frizură și styling care are nevoie de întreținere. De atenție și timp.

De ajustări regulate. ”Recomandăm ca în funcție de lungimea părului, acesta să fie tuns la un interval de 1-2 luni maxim, spune specialistul Wella Professionals. ”Tot așa, e nevoie să utilizăm produse de styling și îngrijire adaptate tipului nostru de păr. Te rugăm să nu uiți că o îngrijire corespunzătoare a părului necesită folosirea a minim 3 produse: șampon, mască și produs de styling. În acest fel, părul tău va arăta mult mai bine pana la următoarea vizită la salon și va fi mai ușor de aranjat.”


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod