Geanta Folli Follie - colectia de primavara-vara 2012

O incantatoare evadare in fermecatoarea Grecie! Folli Follie lanseaza colectia de primavara-vara 2012 printr-o campanie realizata in tara de origine a brandului, Grecia, in frumoasa insula Spetses.
O incantatoare evadare in fermecatoarea Grecie! Folli Follie lanseaza colectia de primavara-vara 2012 printr-o campanie realizata in tara de origine a brandului, Grecia, in frumoasa insula Spetses. Dupa succesul primei campanii, supermodelul de origine asiatica Gaile Lai revine cu cele trei personaje pe care le intruchipeaza si care au avut un mare succes sezonul trecut. Folli Follie iti prezinta noua colectie, precum si imagini din backstage de la pregatirea campaniei. Motto-ul acestei primaveri "What are you crazy for?” este un tribut adus tuturor fanilor Folli Follie pentru dorinta de a fi cu un pas inaintea tuturor in materie de moda si stil..


Colectia de primavara/vara 2012 este formata din bijuterii uimitoare, ceasuri unice si o linie de accesorii ce ofera combinatii irezistibile. Toate piesele pe care trebuie sa le ai in garderoba pentru o seara chic sau pentru o tinuta de zi sunt la dispozitia ta! Purtand bijuterii din noile colectii, ambasadorul Folli Follie, Gaile Lai, se transforma intr-o fata eleganta, trendy si rock, ce porneste intr-o vanatoare de comori pe frumoasa coasta greceasca. Sunteti invitati sa i va alaturati in aceasta aventura si sa descoperiti noile colectii de bijuterii, de ceasuri si de genti care va vor transforma garderoba de primavara-vara 2012 intr-una uimitoare!  

Fanii brandului Folli Follie din toata lumea sunt invitati sa se alature acestei campanii prin intermediul unei platforme video interactive pentru “vanatoarea de comori”.
Brandul va prezenta un continut online exclusiv, in plus fata de campania conventionala. Noua platforma digitala va fi in legatura stransa cu clientii brandului, asa ca fii primul care va descoperi piese unice, in trendurile acestui sezon.  


Pret: 659 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rox pe 26 Ian 2012, 09:05
    numa 659? =)))

    in Ro exista oameni care castiga 600....puneti si voi produse la moda la preturi pt buzunarele romanilor....cati sunt in ro care ar da 659 pe o geanta?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod