Gata de plaja!Diana Dumitrescu, Ioana Ginghina si Giulia Anghelescu au ceva in comun: folosesc VelaShape

Vedetele sunt mai pregatite ca oricand de vara. Pentru a arata impecabil la plaja ele au trecut pragul cabinetului de cosmetica, la Dr. Renert Body Line, unde au incercat aparatul care face minuni la Hollywood, VelaShape.

Date fiind efectele acestuia asupra organismului: ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate, tratamentul spasmelor musculare si efectele foarte bune asupra tonicitatii si texturii pielii abdominale, rezultatele sunt vizibile si extreme de benefice.

Pentru a vedea efectele acestui tratament este recomandat sa urmati 6 sedinte. Veti descoperi ca abdomenul sau coapsele au pierdut in centimetri, iar pielea si-a redobandit fermitatea”, spune Adela Terci, specialist DR.

Renert Body Line.
Zonele tratate cel mai frecvent cu aparatul de care s-au indragostit vedetele sunt abdomenul, coapsele si fesele, dar si flancurile, spatele, bratele si gambele. Dupa 6 sedinte de tratament abdomenul pierde cam 5 centimetri in circumferinta, fesele minim 3, iar coapsele cam 2 cm.  Pentru efecte maximizate ale tratamentului este nevoie insa si de controlul atent al dietei, dar si de exercitii fizice.
Detalii despre VelaShape gasiti pe pagina de FB Dr. Renert Body Line.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod