Garnier a lansat OLIA in Romania

Colorarea parului intra intr-o noua era! Nu va mai fi niciodata la fel!

GARNIER OLIA schimba regulile jocului. Prima vopsea permanenta fara amoniac, pe baza de uleiuri. 60% Uleiuri naturale din flori. Pentru prima data uleiurile nu doar protejeaza parul, ci propulseaza si fixeaza culoarea adanc in firul de par.

Rezultate incredibile: intensitate maxima a culorii; vopsea de par permanenta; fidelitate inalta a culorii; 100% acoperire a firelor albe; imbunatatire vizibila a calitatii parului; parul ramane mai matasos si mai stralucitor; experienta unica; un miros floral delicat; nu curge, confort optim al scalpului.

Tehnologie unica protejata de 22 de patente.  Miros floral delicat.
Textura matasoasa, cremoasa, care nu curge. Chiar si prepararea cremei colorante este o placere, o experienta senzoriala. Olia este extrem de usor de aplicat. Nu curge, nu lasa urme, textura seamana cu a unei masti pentru par.

Garnier Olia promite o culoare vie, generoasa, bogata si plina de reflexii.  Garnier Olia promite sa asigure o culoare omogena, uniforma. Garnier Olia va face inima oricarei femei sa bata mai tare! Produsul este disponibil in 15 nuante, la pretul recomandat de 22,90 lei (distribuitorul are libertatea stabilirii propriei politici de pret).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod