Gama DermatoClean de la Eucerin

Pentru gama DermatoCLEAN experţii de la Eucerin au selectat exclusiv cele mai bune ingrediente, cu acţiune dovedită clinic. În centrul noii formule se află o combinaţie nouă, inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, care asigură un ten ce străluceşte de sănătate: Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) împiedică impurităţile să se adune şi să formeze o peliculă pe faţa ta, disipândul-le.
Pentru gama DermatoCean experţii de la Eucerin au selectat exclusiv cele mai bune ingrediente, cu acţiune dovedită clinic. În centrul noii formule se află o combinaţie nouă, inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, care asigură un ten ce străluceşte de sănătate: Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) împiedică impurităţile să se adune şi să formeze o peliculă pe faţa ta, disipândul-le.


Nu conţine detergent şi îndepărtează eficient toate impurităţile, având o acţiune delicată. De aceea, este tolerat excelent chiar şi de pielea sensibilă; Activii Gluco-Glycerol şi Acid Hialuronic identici cu cei naturali sunt hidratanţi foarte eficienţi care menţin nivelul optim de apă care susţine procesul natural de respiraţie a pielii. Pielea are prospeţime şi vitalitate, respirând mai bine.

Gama cuprinde cinci produse de curăţare cu o formulă nouă, pentru o piele care străluceşte de sănătate şi respiră mai bine: lapte demachiant delicat, loţiune tonică, gel de curăţare revitalizant, demachiant de ochi Waterproof, loţiune micelară 3-în-1.  Pret gama DermatoCLEAN de la Eucerin: Lapte demachiant delicat - 48 lei, Gel de curăţare revitalizant - 48 lei, Lotiune tonică- 48 lei, Demachiant de ochi Waterproof - 45 lei, Loţiune micelară 3-în-1 - 53 lei.
Găsiţi gama DermatoCLEAN de la Eucerin exclusiv în farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod