Gama Clear Scalp Line de la SP - Indeparteaza eficient matreata

Indiferent de sezon, este indicat sa iti mentii scalpul curat si sanatos. Aceasta este reteta sanatatii si prospetimii pentru o coafura mai fresh si cu mai mult volum! In cazul in care parul tau nu are volum, este lipsit de stralucire si de vigoare, atunci ar fi bine sa verifici starea de sanatate a scalpului tau. De ce? Pentru ca excesul de sebum si matreata se strang la radacina firelor de par si blocheaza porii. Rezultatul? Parul isi pierde din stralucire si volum. Firele devin din ce in ce mai grele, iar coafura capata un aspect neted si neingrijit.

Azi, cu SP Clear Scalp Line poti indeparta eficient matreata si poti obtine radacinile sanatoase pe care ti le doresti! Produsele din gama Clear Scalp Line de la SP au o formula blanda cu valoare neutra a pH-ului si contin ingrediente active diferite. Clear Scalp Shampoo si Clear Scalp Mask contin zinc, iar acesta combate eficient si pe termen indelungat matreata.

Pentru efecte vizibile si de durata, ar fi bine  sa combini doua produse din gama Clear Scalp Line. Poti opta pentru samponul Clear Scalp Shampoo, pe care sa il folosesti cu regularitate ca sa iti cureti scalpul si radacina si pentru masca Clear Scalp Mask, care sa mentina si sa accentueze efectul de curatare!
SP Clear Scalp Shampoo – 69 lei; SP Clear Scalp Mask – 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod