Forta naturii in noile produse Wella Professionals

Ofera-i vitalitate parului tau cu noua gama Wella Professionals Elements, prima linie de ingrijire din portofoliul brandului inspirata de natura.
Formula fara parabeni, sulfati sau coloranti artificiali, dar imbogatita cu extracte naturale si panthenol protejeaza cheratina din par de pana la 10 ori mai mult.

Prin acesta gama, Wella Professionals rezoneaza cu persoanele care sunt preocupate de ingredientele  continute de produsele pe care le folosesc, de siguranta lor pentru sanatate dar si de impactul asupra mediului inconjurator.

Complexul de ingrijire NuTREE este esenta gamei Elements.
Acesta combina deopotriva natura cu stiinta. Extractul de arbori formeaza un scut protector in jurul firului de par in timp ce panthenolul hidrateaza si hraneste, ajutand la retinerea si sigilarea umiditatii.
Tehnologia EDDS incapsuleaza cuprul care provine din apa cu care ne spalam si care are un efect daunator asupra cuticulei.

Cele patru produse din colectia Elements ofera ingrijire completa parului fara niciun compromis in ceea ce priveste rezultatele.

Wella Renewing Shampoo ofera hidratare parului si il hraneste de la radacini pana la varfuri.
Wella Renewing Conditioner intareste fiecare fir de par din interior spre exterior, pastrand vitalitatea naturala a acestuia.
Wella Renewing Mask este un tratament ce reface si protejeaza structura interna a parului.
Wella Conditioning Leave-In Spray actioneaza in doua faze, ingrijind si protejand parul de stresul zilnic.
Totodata, descurca parul oferind si o fixare usoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod