FOREO adopta stilul “Gaga” pentru o piele fresh

Pentru ca sezonul de premiere din 2019 este in plina desfasurare, nu ne putem opri din a ne lua ochii de la aparitiile de pe covorul rosu si de a descoperi cele mai mari secrete de frumusete ale celebritatilor, care sunt mereu impecabile și elegante. FOREO, ambasadorul pentru o piele curata si luminoasa, se inspira din stilul vedetelor. Cu aceasta ocazie, am pregatit o serie de trucuri pentru a obtine look-ul perfect de covor rosu.

Indiferent daca alegi stilul fresh si natural, sau doresti sa fii glam si sa stralucesti ca un star – FOREO e pregatit sa-ti sara in ajutor.
Secretul din spatele oricarui look ireprosabil de Oscar este pielea de zeita. Spre deosebire de celebritati, femeile normale nu au la dispozitie ore intregi sa se pregateasca de un eveniment mare, asa ca noi iti spunem cum sa ‘furi’ look-ul specific Hollywoodian chiar din confortul casei tale.

Scoate-ti in evidenta trasaturile

Un machiaj perfect incepe cu o baza impecabila, ce poate fi obtinuta cu o rutina buna de curatare a tenului. Cu siguranta nu vrei sa-ti exfoliezi excesiv pielea chiar inaintea unui eveniment major, deoarece acest gest poate rezulta in iritarea si inrosirea tenului.
Pentru cele mai bune rezultate, foloseste LUNA 2, renumita perie faciala, ce are pulsatiile unice T-sonic si peri de silicon – indeajuns de puternici incat sa faca celulele moarte sa dispara, si in acelasi timp blanzi, pentru a te ajuta sa obtii o piele ca de bebelus, lipsita de iritatii.

Experienta SPA

Dupa curatare, relaxeaza-te cu un tratament FOREO UFO, primul sistem de smart masking, direct de acasa. Acesta iti va oferi un tratament SPA facial in doar 90 de secunde, astfel incat poti petrece mai mult timp sa-ti alegi vestimentatia pentru urmatorul eveniment special.
Dispozitivul UFO functioneaza cu mastile coreene activate UFO, ce vor distribui uniform formula pe intreg tenul, in vreme ce diverse functii le permit ingredientelor active sa patrunda adanc in piele, lasandu-ti tenul fresh si luminos. UFO este un obiect adorat de celebritati. Acesta si-a facut aparitia pe podium la London si New York Fashion Week, impreuna cu Victoria Beckham.

Coafura de salon

Acum ca pielea este perfecta, urmeaza aranjarea parului. Usuca-ti parul dupa preferinta si foloseste un ondulator pentru a obtine bucle de Hollywood, sau un instrument de indreptare a parului sa obtii un aspect ‘sleek’.
Utilizeaza un spray de protectie termica sa eviti electrizarea parului si sa-l protejezi de caldura. Finiseaza-l cu un fixativ sau un gel de par.

Felicitari! Esti pregatita sa stralucesti pe covorul rosu si sa te simti absolut fabulos, oriunde te va duce noaptea. Pentru a-ti achizitiona dispozitivele de ingrijire ale tenului FOREO, intra pe www.foreo.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod