Fondul de ten Hidracoton BIO

Aplicati Fondul de ten Hydracoton zilnic, dupa aplicarea bazei de machiaj Couleur Caramel cu degetele sau buretele.

Aplicati Fondul de ten Hydracoton zilnic, dupa aplicarea bazei de machiaj Couleur Caramel cu degetele sau buretele. 

Aplicati materia dinspre partea centrala spre partile extreme ale fetei, pentru un rezultat optim.  Textura catifelata delicat fondanta, confort de bumbac si aspect ultra natural, acest fond de ten raspunde tuturor femeilor care isi doresc o potrivire optima intre tipul lor de ten si fondul lor de ten.  Formula pe baza de ingrediente naturale si BIO, textura semi-fluida este instantaneu fondanta la contactul cu pielea, oferind o senzatie de 100% placere!  99% din ingredienti sunt de origine naturala; 20,6% din ingredienti provin din Agricultura Biologica.

Ingredienti activi:  Feohidran, sursa de hidratare.

Formula inedita Couleur Caramel, FONDUL DE TEN HYDRACOTON CONTINE Feohidran. Acest activ, de origine marina hidrateaza instantaneu pielea pe termen lung. Structura moleculara originala ii confera o potrivire naturala cu tenul si o protejeaza impotriva deshidratarii.  Complex exclusiv BIO, ce are la baza untul de Shea Bio si uleiul de Camelina Bio, este puternic concentrat in acizi esentiali grasi ( omega 3 si 6 nesintetizati de organism), in fitosteroli si in tocoferoli.  Acizii grasi esentiali si fitosterolii sunt recunoscuti pentru puterea lor hidratanta si proprietatile lor anti-inflamatoare.
Tocoferolii sunt antioxidanti naturali care protejeaza pielea de imbatranire si de efectele nocive ale soarelui. Interactiunea specifica dintre aceste ingrediente le creste eficacitatea si le amelioreaza proprietatile.

Produsul poate fi achizitionat din magazinele Natural Paris la pretul de: 131.50 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod