Farduri de pleoape Sephora Colorful

Universul gamei de farduri Sephora Colorful, adevărat teren de joacă pentru noi doamnele și domnișoarele, oferă o largă paletă cromatică, variată, cu nuanțe cu efecte de profunzime, de culoare mată sau paietată. Fiecare familie cromatică este declinată în diverse semi-tonuri în așa fel încât acestea pot fi asortate într-un mod sublim.

Este indispensabil să fim bine echipate și să putem conta pe o întreagă gamă de produse de machiaj, care dintr-un singur gest cu periuța, cu pensula sau cu creionul ne pot conferi o privire uluitoare…
Pe lista must-have-urilor:

-    Un noian de Farduri de pleoape Sephora Colorful pentru a îndrăzni toate look-urile, de la cele mai discrete la cele mai sofisticate.


-    O mulțime de Creioane de contur pentru ochi, care redau luminozitatea privirii și rezistă întreaga noapte, nedezamăgindu-vă niciodată.
-    Un Rimel de înaltă calitate, care cu o singură aplicare învăluie generos genele și conferă fermitate evantaiului genelor dvs.

Reîncărcați-vă stocul de culori cu nu mai puțin de 105 nuanțe. Acesta este numărul nuanțelor Sephora Colorful - ale fardurilor must-have Made In Sephora- bine ascunse în arsenalul acestora… Inspirate din universul picturii, cu o varietate de tonuri și efecte infinite: clasificate pe semi-tonuri și pe mici note din același univers cromatic, acestea vă pun la dispoziție o multitudine de opțiuni. Și este valabil și pentru privirea dvs.!

Efect sidefat, finish mat și aspect paietat.

Declinate în 3 stiluri pentru 3 look-uri bine asortate, cu reflexe multiple sau cu culori uni sobre, fardurile de pleoape Sephora Colorful conferă un aspect sublim pleoapei… Atuurile acestora? Cu ajutorul acestora puteți transforma culorile și modifica stilurile la infinit, grație intensității lor sporite (până la 70% de pigmenți si de sidef), rezistenței XXL - până la 10 ore non-stop, și aplicării delicate și extrem de ușoare, datorate pigmenților lor micronizați. Și mai mult decât atât: formula acestora îmbogățită cu extract de ceai alb cu virtuți antioxidante este ideală pentru protejarea pielii împotriva agresiunilor exterioare precum poluarea. Iar trusa de farduri Sephora colorful custom, această trusă magnetică oferită în excusivitate, permite separarea și îmbinarea culorilor, pentru a vă putea crea propria dvs.
trusă de farduri. Excelent!

Tipsuri Sephora:

- Aplicați un fard deschis la culoare sau de intensitate medie pe întreaga pleoapă, cu ajutorul pensulei de pleoape Sephora nr. 63.
- Aplicați apoi un fard închis la culoare în colțul extern al ochiului. Pentru a armoniza rezultatul și a evita delimitările nete, estompați marginile machiajului realizat cu o pensulă curată.
- Pentru a conferi luminozitate și profunzime privirii, dați nota finală machiajului dvs., aplicând imediat sub sprânceană o nuanță metalizată sau sidefată.

Micul avantaj: vă puteți juca cu efectele:

- cu fardurile uscate, pentru un rezulat natural: aplicate cu pensula de pleoape fină, naturală, Sephora nr. 15, fardurile se contopesc în mod natural într-un superb degradeu.

- cu fardurile umezite, pentru un finish sofisticat. Pentru a crea un aspect lucios, sau pur și simplu pentru a intensifica culoarea și a accentua efectul sidefat sau paietat, este suficient să aplicați fardurile de pleoape cu pensula umezită.

Pentru a optimiza rezistența fardurilor de pleoape, folosiți o bază de machiaj la baza genelor sau un creion cu aceeași nuanță ca a fardului folosit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod