Experimentează o manichiură deosebită cu noile lacuri de unghii MISS SPORTY!

Imaginează-ți cum ar arăta unghiile tale colorate cu praf de stele? Ai obține un efect desprins parcă din altă lume!  Strălucire discretă, textură irezistibilă și culori deosebite: o combinație magică care te va ajuta să-ți pui în valoare frumusețea. Noile lacuri de unghii Crush On You sunt arma ta de seducție de care te poți folosi ori de câte ori ai nevoie. Dintr-o dată vei fi misterioasă, atrăgătoare și irezistibilă! Crush On You este fabulos, iar asta este scris în stele!

E timpul să încerci ceva nou: Crush On You are o textură mată și granulată, cu un strop de particule strălucitoare de care te vei îndrăgosti ...nu doar tu, ci și el.
Băieților le va plăcea această textură, fină și dură în același timp. El te va lua de mână și nu îți va mai da drumul! Inspirate de milioanele de stele de pe cerul nopții, lacurile de unghii Crush On You sunt mai serioase decât cele cu sclipici, dar mult mai jucăușe decât texturile clasice. Particulele super fine sunt responsabile pentru efectul special pe care îl creează atunci când sunt aplicate pe unghie. Captează lumina și se joacă cu ea într-un mod cu totul special.
Suficient de discrete pentru zi, însă fabuloase pentru seara, unghiile tale vor atrage privirile, iar partenerul tău nu se va mai sătura să le privească și să te țină de mână!  

Nuanțe mate și strălucitoare:  Big Bangundy; Cosmic Black; Red Fusion. Pret:  8.5 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod