euphoria Calvin Klein

Timp de zece ani, vizualurile strălucitoare și fanteziste ale campaniilor de publicitate euphoria Calvn Klein au fost transpuse în realitate într-un mod artistic. In iulie anul acesta, Natalia Vodianova, prima imagine a parfumului, se întoarce într-o campanie de publicitate globală, construită in jurul fanteziilor feminine, puse în valoare de o prezență masculină - modelul Tyson Ballou.

Filmat de către celebrii fotografi Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, campania transpune o fantezie de vis, un joc pe plajă intre Natalia și Tyson, care evocă spiritul liber și vivace al parfumului euphoria Calvin Klein.

o explozie de emoții ne înconjoară în timp ce încercâm sa facem distincția între vis și realitate.

Parfumul euphoria Calvin Klein este  provocator    –     sexy    –   senzual.  euphoria Calvin Klein - Un parfum oriental care creează dependență, inspirat de sentimentele care definesc o stare de visare.
Notele de vârf se deschid cu un amestec puternic de rodie și acorduri verzi, iar inima parfumului este învăluită treptat de un aer mitic și exotic atunci cand floarea de lotus înflorește și orhideea neagră se așază pe piele.
Notele de bază sunt cu adevărat misterioase și feminine, cu arome de ambră și acorduri cremoase.

Euphoria men Calvin Klein este  provocator    –   masculin    –    sexy. euphoria men Calvin Klein Un parfum oriental care creează dependență și îmbină prospețimea modernă cu o semnătură sexy și puternică. Parfumul se deschide cu un cocktail masculin și atrăgător de ghimbir, piper și acorduri de rouă. Aromele de busuioc negru se regăsesc în notele de mijloc, pregătind astfel terenul pentru notele de bază de patchouli și velur.

Designul sticlelor euphoria Calvin Klein și euphoria men Calvin Klein a fost realizat de Fabien Baron ca o interpretare modernă a senzualității  - sexy, atrăgătoare și organică.
Sticla euphoria Calvin Klein are contururile curbate și o textură prețioasă. Parfumul de culoarea ametistului se poate distinge prin sticla învelită parțial în aluminiu. ambalajul exterior este realizat dintr-un carton cu o textură mată și satinată.

Sticla euphoria men Calvin Klein evocă un aer puternic, curajos, fiind îmbrăcată într-un cadru metalic argintiu și dezvăluie culoarea fumurie a parfumului. capacul rectangular în nuanțe argintii este un element iconic Calvin Klein. Ambalajul exterior are culoarea bronzului cu un finish mat.

euphoria Calvin Klein – 427 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod