ESCADA Cherry in the Air

Cherry in the Air e noul parfum feeric, in editie limitata de primavara/vara de la Escada -  un parfum irezistibil, inspirat de mirosul inconfundabil, fresh si dulce al florilor de cires. Ca primele fructe ale verii, o imagine a cireselor coapte in copaci trezeste instantaneu anticiparea zilelor lungi, calde si fara griji.  Atat de colorate si delicioase, aroma lor ispititoare stimuleaza simturile, invoca dorintele de ciclism ale tineretii, alaturi de prieteni, prin livezile din sudul Frantei si ospatul cu fructe din cosul de picnic sub un generos baldachin format din arbori de ciresi.  Lansarea la nivel global va avea loc in luna ianuarie 2013 , Escada Cherry in the Air  va ofera un amestec captivant de fructe rosii, suculente si note ce creaza dependenta , ce aprind pofta de viata si declanseaza contemplarea vesela si distractiva ca inflorescenta ciresilor.


Escada in editie limitata primavara/vara este aprig asteptata cu fericire de femeile de pretutindeni, Cherry in the Air este asteptat sa devina inca un parfum de colectie. Fructul este un trend pentru primavara/vara 2013, asa ca multi designeri includ fructele vibrante si printurile florale in colectiile lor, ca o celebrare ludica a verii. Escada este renumit pentru parfumurile sale fructate in trend cu vara, iar ciresele, fiind un simbol ce evoca bucuria verii, sunt inspiratia perfecta pentru editia limitata de anul viitor. Parfumul este o reinventare luminoasa si aerisita a cireselor ce surprinde calitatea irezistibila a fructelor si reflecta in acelasi timp lipsa de griji, « joie de vivre » sinonim cu Escada.  Desfatarea este realizata intr-o combinatie neasteptata de fructe rosiizemoase si un acord captivant de nalba  fiind amestecul perfect de tinerete si placere, facut pentru a fi impartit.


Parfumul se va deschide cu note de top de cirese negre si zmeura suculenta , coapte din plin, in timp ce un indiciu de baza e mandarina ce imprumuta o explozie de prospetime a citricelor. In inima parfumului, luminozitatea petalelor de Gardenia este imbogatita cu cremosul cocos, orhidee si vanilie calda. Amestecul cu note de nalba e contruit in jurul unei moleule de aroma, acest amestec jucaus confera parfumului caracterul sau unic. In uscatul, reconfortant lemn de santal, lemn de stejar si mosc amestecat cu un acord cremos de piele intoarsa care consolideaza caracterul ispititor al parfumului.

ESCADA Cherry in the Air caracterizeaza sticla prin semnul distinctiv mult dorit al parfumului Escada primavara/vara,  culoarea vibranta in degrade reprezinta combinatia perfecta de roz cu semnatura Escada si roseate de cirese coapte, care e imbogatita cu luxul arcului de satin specific Escada.
Designul a fost imbunatatit  prin adaugarea unui print cu cirese ndragute plus un fermecator inel cu cirese- plasat pe capac, care poate fi purtat ca pe o bijuterie.

Designul inelului se potriveste perfect cu trendul primavara/vara 2013. Ciresele sunt sinonime cu debutul verii in natura si in moda si a devenit cel mai raspandit antidot al intunecatei ierni. Viu colorate, bijuteriile fructate ajuta, injectand un sentiment de distractie in accesorii pt a crea un aspect fericit, fermecator si amuzant, fixand starea verii relaxanta si plina de bucurie.

Nu doar distrctivele flacoane au contribuit la imaginea parfumului Escada primavara/vara fiind un cult de colectie, dar de asemenea a contribuit si designul exterior din carton. Noul Escada Cherry in the Air marcheaza o evolutie interesanta a acestei formule castigatoare, oferind un design exclusiv de catre apreciatul grafician Margot Mace.  Admirat de designeri si directori priceputi de arta de la Tokyo pana la Paris, creatia sa abordeaza o naturala potrivire cu Escada.

Cherry in the Air -  Gama

Eau de Toilette 100 ml – 336 lei  
Eau de Toilette 50 ml – 265 lei
Eau de Toilette 30 ml – 192 lei

Disponibil in magazinele Douglas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod