Energizează-te cu ANEW VITALE!

AVON lansează gama de produse ANEW VITALE pentru femeile care vor să-și păstreze energia și vitalitatea tenului cât mai mult timp. Când ai 25 de ani, tinerețea pare fără bătrânețe.

Dar, de la 25 de ani încolo, începi să îți dorești o capsulă magică în care să păstrezi toată energia, vitalitatea și frumusețea, astfel încât să le ai la îndemână când timpul va trece. Produsele ANEW VITALE sunt exact ceea ce îți dorești - o sursă esențială pentru energizarea tenului, aliat în lupta contra timpului, stresului și vieții agitate de zi cu zi.

Complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanți și aminoacizi, ajută la înlăturarea primelor semne de oboseală a tenului care apar în preajma vârstei de 25 de ani. Și mai e ceva: aroma floral-fructată te va surprinde plăcut de fiecare dată.

Gama ANEW VITALE are la bază o tehnologie inovatoare și o formulă ușoară și puternic hidratantă, potrivită atât pentru femeile cu ten normal, cât și pentru cele care se confruntă cu un ten cu imperfecțiuni. Noul portofoliu cuprinde 4 produse esențiale pentru femeile care își doresc îngrijire completă pentru tenul lor.
Gelul de curățare contribuie la redarea aspectului plin de energie al pielii și la fortificare.

 

Crema de zi cu factor de protecție SPF25 UVA/UVB protejează tenul de factorii care îl usucă în timpul zilei și îi redă aspectul natural și tineresc. Folosind și crema de seară, și gelul cremă pentru ochi, pielea va fi puternic hidratată, iar privirea va fi mai luminoasă. Noua gamă ANEW VITALE va fi disponibilă din luna martie 2013 și poate fi comandată prin intermediul Reprezentanților Avon.

Pret crema de zi Anew Vitale SPF 25 - 29 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod