Emblem by Montblanc - Semnatura de neclintit a bărbatului etern

Prezentand noul parfum barbatesc, Montblanc provoaca legile atractiei prin puterea povestii lui si prin indrazneala de necontestat a sticlei. Noul parfum Montblanc, Emblem este o stâncă, un punct de reper, o identitate.
Se aduce un tribut patrimoniului Montblanc, simbol al celor șase văi glaciare care se învecinează cu cel mai înalt vârf din Europa. Din acesta, Emblem isi ia cele mai nobile dintre valorile sale: sobrietatea, excelenta, precizia. Acest parfum inspira un barbat care  intalneste marca.

Un om a cărui tenacitate, încredere și calmitate il  conduc spre perfectiune. Infailibil în alegerile sale, încrezator în gusturile lui. Și întotdeauna cu un stil chic relaxat, un gust bun  pentru luxul demn , cu ochiul format pentru detaliu.

Un om care iubește liniile stricte, confortul bumbacului egiptean.
Un om care are un aer de o eleganta naturala. Un ceas elvetian pe încheietura mâinii lui. Un Meisterstück 149 în buzunarul de la piept. Parfumul său este precum un sigiliu. Emblem: o declarație.

Mirosul

Compozitia este clasica - exigenta, atemporala și niciodata consensuala.

"Acest parfum cere materii prime de cea mai buna calitate," OrPur TM ", cum spunem noi pe piata parfumerie de lux," dezvăluie parfumierul EMBLEM,  Sonia Constant.

„ Emblem emana o eleganta marcata de contrastul dintre scorțișoara senzuala și frunza de violeta.”

Notele de top se deschid cu un miros de grapefruit amar si suculent.
Principalul acord este cel dat de combinatia dintre  cardamom si frunze de salvie, atins de o undă de piper roz si piper negru. Frunzele de violeta intra in contact cu claritatea frunzei de scorțișoară. Patchouli purificat dă acestUI parfum Montblanc baza sa, învaluita în arome lemnoase si ambroxan.

Sticla


Forma sa fascineaza, sfidează timpul și codurile. Un design unic pentru semnatura Casei. Sticla Emblem nu se aseamana cu nicio alta sticla din lumea parfumurilor. Dimensiunea și conturul sticlei ne duc cu gandul la  vârful muntelui acoperit de zăpadă și la cele sase vai glaciare.
Încă o dată emblema pentru acest flacon masculin, sobru, cu greutate. Sticla - un bloc  sculptat cu linii pure-afirmă aceeași precizie și excelență ca și alte creații Montblanc, de la instrumente de scris la ceasuri inovative. Un obiect de păstrat, un talisman caruia doar un barbat autoritar ii poate fi custode.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod