Elixir pentru varfuri degradate, de la Wella Professionals

Ingrijirea parului reprezinta o adevarata piatra de incercare pentru femei. Iar daca ai parul lung, problemele sunt cu atat mai numeroase - lipsa de stralucire si elasticitate a parului, firele rebele...
Ingrijirea parului reprezinta o adevarata piatra de incercare pentru femei. Iar daca ai parul lung, problemele sunt cu atat mai numeroase - lipsa de stralucire si elasticitate a parului, firele rebele, parul degradat, varfurile despicate sau casante reprezinta tot atatea motive de stres pentru fiecare dintre noi.

Ce este de facut, in acest caz? In primul rand, incepand de astazi, nu mai ai de ce sa te ingrijorezi, deoarece Wella Professionals este cel mai bun aliat al tau, punandu-ti la dispozitie Elixirul pentru varfuri degradate.

Produsul are la baza Complexul Repair cu extract de migdale, care hraneste si repara parul, astfel incat te vei putea bucura de un par sanatos, stralucitor si usor de coafat.

Elixirul pentru varfuri degradate poate fi cumparat din saloanele partenere Wella Professionals, la un pret recomandat de 43,2 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod