EcoBeauty și Wellness de la Oriflame - două game de îngrijire a frumuseții cu ingrediente naturale din culturi ecologice

Oriflame a lansat recent doua game complementare în procesul de înfrumusețare: EcoBeauty și Wellness. Cele două game sunt gândite pentru a oferi îngrijire și sănătate pentru o frumusețe naturală, de durată. Plecând de la ingrediente simple, dozate corect și având la baza formule chimice fără parabeni, EcoBeauty și Wellness sunt soluția pentru a avea un corp frumos, atât in interior cât și la exterior.

Cele 6 produse din gama EcoBeauty au la bază ingrediente naturale rezultate din culturi ecologice și nu conțin parabeni. Fiecare produs reprezintă un pas în ritualul zilnic de îngrijire a pielii.

Laptele demachiant EcoBeauty are o consistență cremoasă și este infuzat cu ulei organic din semințe de floarea soarelui și apă organică de albăstrea pentru a proteja și catifela pielea. Produs natural certificat Fairtrade; Loţiunea tonică EcoBeauty are efect de împrospătare având la bază ingrediente pline de antioxidanți precum apa organică de trandafir și mușețel; Crema de ochi Ecobeauty a carei formula ultra-hidratantă este ideală pentru ochii cu aspect obosit. Îmbogăţită cu uleiuri din seminţe de merişoare de munte şi cătină, bogate în antioxidanţi, contribuie la netezirea şi amplificarea luminozităţii în zona delicată de contur a ochilor; Serul Ecobeauty este lejer şi răcoritor este infuzat cu ulei organic din primula de seară şi extract din aloe vera, oferind pielii un plus de hidratare şi luminozitate.
Se absoarbe rapid în piele. Creat pentru a lăsa pielea instantaneu mai luminoasă, revitalizată şi împrospătată; Crema de faţă Ecobeauty intens hidratantă hrăneşte şi conferă luminozitate pielii fiind infuzată cu uleiuri din merişoare de munte şi seminţe de cătină bogate în vitamina E, acizi graşi şi antioxidanţi, protejează pielea şi îi menţine  nivelul natural de hidratare. Produs natural certificat Fairtrade si Uleiul facial Ecobeauty îngrijeşte şi catifelează pielea cu extract din bumbac şi ulei de argan organic. Bogat în vitamina E şi nutrienţi esenţiali ce refac pielea.
Este ideal pentru utilizare în locul cremei de noapte, mai ales în anotimpul rece. Încălzeşt-l  în palme, apoi presează-l delicat pe piele. Încălzirea uleiului asigură o mai bună absorbţie a acestuia în piele. Toate produsele din gama EcoBeauty beneficiază de certificare organică.

În completarea ritualului exterior de îngrijire a frumuseții, gama Wellness by Oriflame a fost dezvoltată pentru a ajuta omul modern să găsească acel echilibru între confort şi compoziţia optimă de nutrienţi.
Wellness by Oriflame oferă o gamă de produse dezvoltate şi produse conform celor mai înalte standarde de siguranţă, calitate şi eficacitate.
Sunt 100% naturale și nu conţin arome artificiale, conservanţi, coloranţi sau organisme modificate genetic. Din gama Wellness by Oriflame fac parte și pachetul Wellness, shake-urile Natural Balance, batoanele Natural Balance.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod