Dove Minimising

Cu noul deodorant Dove Minimising, pielea de la subrat va fi mai catifelata pentru un timp mai indelungat. Formula inovatoare a acestui nou deodorant combina Complexul Pro-Epil cu extracte naturale si ¼ crema hidratanta, oferind o ingrijire delicata pentru pielea de la subrat, inca de la prima utilizare.
Cu noul deodorant Dove Minimising, pielea de la subrat va fi mai catifelata pentru un timp mai indelungat.  Formula inovatoare a acestui nou deodorant combina Complexul Pro-Epil cu extracte naturale si ¼ crema hidratanta, oferind o ingrijire delicata pentru pielea de la subrat, inca de la prima utilizare.

Noul Dove Minimising, cu o formula unica, iti ofera beneficiile pe care le astepti de la un deodorant antiperspirant - protectie impotriva transpiratiei plus ingrijire delicata pentru pielea subratului.


Agentii hidratanti actioneaza la suprafata pielii si ajuta la hidratarea acesteia, pastrand-o neteda si catifelata.

In urma utilizarii regulate, deodorantul Dove Minimising iti lasa parul nedorit de la subrat mai moale ajutand la o epilare eficienta. Astfel incat, prin folosire zilnica deodorantul Dove Minimising  reduce senzatia neplacuta data de parul abia crescut, intre epilari. In doar cateva saptamani pielea de la subrat va fi mai catifelata pentru un timp mai indelungat.

Dove Minimising este disponibil in doua variante de arome: Wild Rose, cu mai multe note florale, un aer feminin si elegant si Nature Fresh, adresata celor care cauta un parfum proaspat, cu note florale si fructate.


Beneficiile Dove Minimising:
Antiperpirant - protectie impotriva transpiratiei timp de 24 de ore
Piele catifelata la subrat
Ingrijire speciala - lasa firul de par de la subrat mai moale

Pret recomandat de vanzare:
Wild Rose spray 150 ml - 12,67 ron
Nature Fresh spray 150 ml - 12,67 ron
Wild Rose roll-on 50 ml - 9.3ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod