Dior Addict Gloss

"Culoarea este un detaliu indispensabil frumusţeii. Rujul de buze este un accesoriu la modă." Mai ales dacă este colorant, în toate nuanţele posibile.  Asta a fost concluzia lui Christian Dior. În frenezia creativă a culiselor prezentărilor de modă, Dior Addict reprezintă o declaraţie de iubire pentru modă, şi o cascadă electrică de culoare.   2013, un nou manifesto de culoare: Dior Addict Gloss este noul detaliu strălucitor şi extreme de fashion. Acest accesoriu original care creează dependenţă îţi permite să te distrezi jucându-te cu cele mai noi trenduri.
Strălucirea sa absolută întâlneşte astăzi un efect diferit, care va atrage atenţia şi va hipnotiza toate privirile.

Cu un hohot de râs şi un strat de gloss pe buze, eroina Addict se joacă în oglindă. Îndrăzneaţă, exuberantă şi casual, ea se distrează în fata oglinzii creând proporiul său manifesto de culoare. Este un joc magic şi pasional, care o poartă în vârtejul de culoare al celor 24 de nuanţe noi, extrem de fashion. Efecte de stil texturale şi buze cu strălucire de oglindă.
Dior Addict Gloss: o nouă armă de seducţie care va răsfăţa buzele tuturor fashionistelor, conferind oricărei ţinute un boost de energie incredibil. Fiecare nuanţă are propriul său efect fashion, mai unic şi mai feminine decât oricând, la fel de sexy ca o pereche de pantofi stiletto.

Micro- particule cristaline polarizate oganizează reflexia luminii prin introducerea unui strat de mini-particuloe de oglindă.   Datorită modului în care se rotesc, aceste micro-particlule asigură gradul optim de difuzare a luminii, recreând magia perfecta a unei oglinzi.
Formula sa de tratament gel îmbogăţită cu sfere de acid hyaluronic umple şi hidratează buzele, pentru un efect mai intens de volum. Dint-un gest, buzele sunt scăldate în lumină şi se bucură de un nivel aporape incandescent de confort, pentru o explozie de culoare completă. IIncredibil de atrăgător, Dior Addict Gloss reprezintă gestul suprem al seducţiei.

Noua gamă uluitoare de culori create de Tyen oferă o “Petrecere în culori” spectaculoae şi vibrante. Delicate sau extravanagte, avant-gardiste sau clasice, îndrăzneţe sau discrete, buzele afişează un look seducător, fresh şi pop.  24 de nuanţe.
3 efecte speciale.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod