Descopera tratamentul care iti intinereste tenul!

Pentru o piele catifelata si stralucitoare, tenul tau are nevoie de un aport ridicat de vitamine, minerale si alte substante nutritive. Pe langa o alimentatie cat mai naturala , un pas esential este si ingrijirea atenta a tenului. Poti avea un ten lipsit de riduri cu o singura infuzie Intraceuticals Atoxelene. Cu acest tratament, liniile de expresie devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

Cum actioneaza tratamentul: Infuzia contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine, antioxidanti si un ingredient-minune: Argireline.

Acidul hialuronic din ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Substanta cunoscuta sub numele de Argilerine are ca tinta liniile expresiei, asigurand  fermitate si elasticitate sporita pielii.

Infuzia Intraceuticals Atoxelene se combina foarte bine cu infuzia de intinerire Intraceuticals Rejuvenate, asigurand o hidratare si vitalitate sporita pentru intreaga fata. Desi este complementara, beneficiile tratamentului sunt imbunatatite vizibil.

Tratamentul se poate face in aBeauty Clinique din Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod