Descoperă noua gamă de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. Descoperă noul deodorant Dove Powder Soft și bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o nouă senzație de catifelare!

Dove este singurul deodorant antiperspirant cu ¼ cremă hidratantă, care îți oferă o piele a subrațului vizibil mai fină și catifelată, iar tu te simți încrezătoare să îți dezvălui pielea subrațului!

Deodorantul Dove Powder Soft are un parfum feminin, creat împreună cu parfumieri celebri pentru a-ți oferi o experiență senzorială deosebită.
Aromele de frezie și bujor, completate armonios de notele de ambră, lemn de santal și mosc, conturează un parfum delicat și suav.

Pentru o piele fină a subrațului și o senzație de îngrijire și uscare rapidă, imediat după aplicare, alege Dove Powder Soft:
Deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft cu 1/4 cremă hidratantă și acorduri aromatice subtile de pudră îți protejează pielea delicată a subrațului.
Deodorantul antiperspirant stick Dove Powder Soft are o acțiune intensă și îndelungată de prevenire a transpirației datorită formei solide.
În plus, ingredientele emoliente îngrijesc delicat pielea subrațului.
Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Powder Soft îți oferă protecție antiperspirantă eficientă și se potrivește liniei subrațului. În plus, e un accesoriu pe care îl poți purta mereu cu tine.

Completează-ți ritualul de îngrijire cu noua gamă de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft și bucură-te de o piele fină și o senzație de catifelare ce durează întreaga zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod