De zece ani cu EDEN SPA

EDEN SPA implineste 10 ani de munca in domeniul frumusetii si al relaxarii. Dupa un deceniu de aventuri creative, Eden Spa este un deschizator de drumuri si un pionier in lumea SPA-ului romanesc.

Dedicate celor in cautarea echilibrului si intoarcerii catre sine, cele  doua locatii Eden Spa si-au intampinat mereu clientii cu terapii noi. Atat pentru trup, cat si pentru suflet. Printre cele mai de succes putand fi amintite Holistic Healing Massage si Orange & Herbs Reviving Massage, doua terapii unicat, ce folosesc tehnici speciale de masaj, manevre de stretching sau saculeti cu portocale, plante vindecatoare si ulei aromat.

In toti acesti ani, procedurile Heaven Hot Stone Massage, Romeo&Juliet Couple Ritual si Honeymoon Face&Body Ritual au relaxat si detoxifiat tesuturile, au eliminat stresul, mentinand mintea si corpul intr-un echilibru perfect.
Gratie efectelor curative de lunga durata, aceste terapii au facut parte din cele mai apreciate tratamente Eden Spa.

Relaxarea nu are limite. Tocmai de aceea meniul Eden Spa  este intr-o continua schimbare. Si pentru ca zece ani de existenta este un motiv de bucurie, cele doua centre  isi asteapta clientii cu cinci noi terapii alternative:

-          Zen Voyage este o procedura  holistica cu scop de reducere a migrenelor, a insomniilor si a durerilor cervicale.

-          Pe baza de namol terapeutic, procedura anti aging  Forever Young este plina de minerale,  extrem de benefice pentru piele si organism.
Aceasta va creste imunitatea, activeaza metabolismul, elimina toxinele , reduce starile de oboseala si durerile cronice.

-           Pevonia Stem Cells Intense De-Aging Facial  deschide  o noua frontiera in tratamentele anti-aging: celule stem din Argan.  Alaturi de ingrediente recunoscute precum retinolul, colagenul, sau elastina, acestea sunt capabile sa stimuleze refacerea tesuturilor si sa prelungeasca ciclul de viata al celulelor.

-          Masajul teerapeutic cu saculeti si sare marina este un tratament unicat, pe baza de sare marina, plante  antiinflamatoare si masaj.
Trei elemente naturale, cu proprietati vindecatoare pentru cei care sufera de dureri cervicale, dorsale si lombare.

-          Jet Lag Cure are menirea sa revigoreze corpul si sa calmeze mintea cu ajutorul uleiurilor esentiale. Este o terapie complexa, care dizolva contracturile musculare, alunga stresul si combate oboseala.

De zece ani impreuna. La multi ani EDEN SPA!

 

www.edenspa.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod