De sărbători fiecare casă trăieşte un moment NIVEA!

Unul dintre cele mai frumoase momente din an se apropie, iar nerăbdarea creşte. În aşteptarea sărbătorilor de iarnă ne pregătim cu drag casele, mesele, micile daruri personale şi nu în ultimul rând, surprizele pentru cei apropiaţi. Şi pentru că fiecare cadou reprezintă o alegere în care pui suflet, NIVEA îţi propune o serie de cadouri speciale în care a pus toată dragostea şi priceperea pentru o piele frumoasă şi sănătoasă, din cap până în picioare.

Cu o experienţă de peste 100 de ani în îngrijirea pielii şi având unul dintre cele mai moderne centre de cercetare ştiinţifică din lume, NIVEA oferă consumatorilor produse inovative de o calitate superioară incontestabilă.
Femeile din întreaga lume s-au convins că NIVEA este brandul numărul unu ce are grijă de ele şi de întregul cămin.

Cadoul NIVEA Q10 Plus

Alege să ai mereu un chip tânăr şi proaspăt ce nu îşi arată vârsta! Ajutorul vine de la expertul în îngrijirea anti-rid NIVEA Q10 Plus, cu o formulă în armonie cu tenul ce lupta împotriva ridurilor şi ajută la prevenirea apariţiei altora noi. Secretul constă în două ingrediente cheie, coenzima Q10 şi Creatina, substanţe active care se regăsesc în mod natural în piele.  Componenţă cadou: NIVEA Q10plus anti-rid Cremă de zi SPF 15, 50 ml; NIVEA Q10plus anti-rid Cremă de ochi, 15 ml.
Preţ recomdat: 60.8 Lei

De sărbători e timpul să te bucuri de starea de bine din familia ta alături de cadourile speciale oferite de NIVEA!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod