Dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove Care

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. Iarna aceasta. Dove îți oferă ocazia să te răsfeți și să dăruiești frumusețe celor dragi cu pachete-cadou speciale. Alege seturile cadou Dove cu produsele preferate, pentru EA sau pentru EL, și descoperă frumusețea adevărată!
Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare, îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime chiar din timpul dușului.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați lasă pielea fină și catifelată și ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii.

Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului frumoasă cu deodorantul roll-on Dove Original! Formula cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată!

Șamponul Dove Intense Repair curăță și îngrijește părul degradat.
Are la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajută la refacerea proteinelor, reparând firul de păr la nivel celular în doar două săptămâni*. Bucură-te de un păr mai puternic** și mai strălucitor cu Dove.

Setul Dove Beauty Collection Complete include o geanta albă pentru cosmetice cadou.  Preț recomandat: 68.49  RON

*După 5 spălări, folosind șampon și balsam Dove Intense Repair, comparativ cu un șampon obișnuit

**Șampon și balsam Intense Repair vs șampon obișnuit
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod