Cum să scapi de petele pigmentare

Pe reţelele de socializare, totul pare perfect. Dragostea e mare. Fericirea e la ea acasă. Iar femeile afişează un ten perfect şi luminos. În viaţă reală, fără filtre de instragram care să dea pielii efect de culoare uniformă şi sănătoasă, putem trăi adevărate drame din cauza petelor pigmentare, a acneei sau a ridurilor. Din fericire, există un tratament revoluţionar (fotoregenerarea cu SPL), care promite un ten de care să fii mândră şi în lumina naturală, fără să îl acoperi cu straturi groase de fond de ten.

Felul în care ne arată pielea e în strânsă legătură cu felul în care ne simţim. Ne face să fim sociabile şi încrezătoare în noi sau dimpotrivă, ne face să ne dorim să fim invizibile”, povesteşte Bianca Nuţu, beauty writer cu 12 ani de experienţă, mereu la curent cu cele mai avansate tratamente din industria de beauty.


Direct proporţional cu timpul petrecut pe facebook, a crescut şi presiunea la care ne supunem pentru a atinge perfecţiunea. Drept urmare, pentru majoritatea femeilor, petele pigmentare pot fi o adevărată dramă, mai ales când se extind pe toată faţa. Aşa, au reuşit mulţi impostori să vândă servicii de înfrumuseţare fără niciun efect. Vindeau în schimb o iluzie: ten perfect curat. Asta nu înseamnă că în 2017, nu avem metode de tratament inovatoare, 100 % sigure şi care funcţionează cu adevărat. Fotoregenerarea cu SPL e una dintre ele, cu rezultate demonstrate pe cazuri reale.

Dacă te-ai confruntat cu pete pigmentare, mai mult ca sigur că pentru a scăpa de ele, drumul a fost anevoios, presărat cu bani aruncaţi fără folos, nervi, frustrare şi chiar disperare.
Aşa cum a fost şi cazul Cristinei. Deşi apariţia primelor pete nu i-a dat motiv de îngrijorare, în momentul în care au început să se extindă, şi-a dat seama că e pusă în faţa unei situaţii pe care trebuia să o rezolve urgent. Asta pentru că melasma îi afecta toată viaţa. „Nu mai voiam să ies din casă. Evitam oglinzile. Nu mă puteam concentra la muncă. Şi îmi venea să îmi smulg pielea de pe faţă ori de câte ori cineva mă întreba cineva ce am păţit”, ne-a mărturisit Cristina, care a testat tot felul de creme, remedii băbeşti sau tratamente profesionale. “Medicii îmi spuneau că nu au apărut în urma unei probleme medicale. Mai mult ca sigur că anticoncepţionalele le provocaseră.
Multă vreme, mi-a fost teamă că nu mai scap de ele. Eram disperată.


Soluţia a venit în urma unei vizite la Noblezza Beauty Clinique, unde Elena Vărzaru, terapeută de numele căreia se leagă multe cazuri rezolvate,  i-a recomandat fotoregenerearea cu SPL, cea mai performantă metodă de rejuvenare facială, cu rezultate spectaculoase în eliminarea petelor pigmentare, a ridurilor şi a acneei bacteriene.

Alice Peneacă şi Magda Pălimariu sunt doar două dintre vedetele de la noi, care s-au convins tot la Noblezza că tratamentul funcţionează. În urma tratamentelor cu fotoregenerare se obţin rezultate de neegalat. Efectele constau într-o culoare uniformă a tenului, aspectul roşiatic fiind redus, porii sunt micşoraţi, iar petele pigmentare extrem de „încăpăţânate” sunt eliminate.
De obicei, efectele sunt vizibile de la primele 3 şedinţe de tratament. În plus, rezultatele oferite de fotoregenerare sunt pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod